Web Analytics
More
    Reklāma

    All Media Baltics Latvijā, Lietuvā un Igaunijā attīstīs video satura platformu

    Jaunākie raksti

    Lielākā mediju grupa Baltijas valstīs All Media Baltics un uzņēmums Atende Software ir noslēguši līgumu par daudzpusīgu sadarbību, lai izstrādātu un attīstītu nākamās paaudzes video satura platformas pakalpojumu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

    Inovatīvā video satura platforma skatītājiem piedāvās plašāko vietējā un starptautiskā sporta un izklaides satura klāstu, tai skaitā tiešraides TV kanālus, ziņas, augstākās kategorijas sporta saturu, oriģināl filmas un seriālus, kā arī sniegs ekskluzīvu iespēju skatīties All Media Baltics labākās TV pārraides un šovus viedtālruņos, planšetēs, TV ekrānos (lietojot Android ierīci) un viedajos televizoros.

    Reklāma

    Atende Software ieviesīs redGalaxy tehnoloģiju un nodrošinās tās darbību un tehnisko atbalstu, kā arī izstrādās lietotnes interneta, Android, iOS, Android TV (operatora līmeņa), Samsung SmartTV un LG webOS sistēmu lietotājiem. Tehnoloģija tiks integrēta esošajā OTT risinājumā (uz Anevia platformas bāzes) un CRM, pašdiagnostikas un maksājumu apstrādes sistēmās. Līguma ietvaros tiks ieviestas arī Microsoft Playready, Google Widevine un Apple FairPlay satura aizsardzības sistēmas.

    Jans Vikritoviczs (Jan Wykrytowicz), TVPlay Baltics izpilddirektors: “Atende Software nodrošinās labi zināmu un jau sevi pierādījušu video satura platformas risinājumu, kā arī, pateicoties iespaidīgajai pieredzei, veiksmīgi īstenos šī risinājuma ieviešanu mūsu tirgū. Mēs esam priecīgi sadarboties ar Atende Software, lai sniegtu mūsu skatītājiem pasaules līmeņa izklaides pieredzi”.

    Pržemislavs Frasuneks (Przemysław Frasunek), Atende Software multimediju direktors: “Esam pagodināti, ka ļoti augstas konkurences iepirkuma procedūras rezultātā All Media Baltics izvēlējās tieši mūsu risinājumu. Baltijas valstis ir digitalizācijas līderi Eiropā, un šāda iespēja – ieviest mūsu risinājumu trīs jaunos tirgos – mums ir ļoti nozīmīgs solis. redGalaxy ļaus All Media Baltics nodrošināt nākamās paaudzes video pakalpojumus visās lietotājiem pieejamajās platformās. Pateicoties risinājuma daudzveidībai, to ir iespējams ērti pielāgot dažādiem video satura patērēšanas veidiem”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    24.07.2019 08:18

    Ja cenu politika būs tāda pati kā satelīta televīzijas tirgū, tad savu jauno izstrādājumu vārēs uzspraust uz nagliņas! :)

    Kursors.lv
    24.07.2019 09:08
    Reply to  Skābene

    Cik tu būtu gatavs maksāt par AMD saturu?

    Pičs
    24.07.2019 10:07

    6.99 mēnesī. Kā par visiem Netflix, HBO, HULU, Amazon utt.
    TET visas tematiskās pakas 9.30 vēl ir ciešami.

    Fedja
    24.07.2019 13:06
    Reply to  Pičs

    TET (Shortcut) un Helio man periodiski karās, atšķirībā no Amazon un Netflix, tāpēc man TET izstrādājumi ne visai simpatizē.

    Krotow
    24.07.2019 14:34
    Reply to  Pičs

    No TET iTV lietotāju viedokļa garām, kamēr Helio aplikācija nav Smart TV ražotāju aplikāciju veikalos. Pretējā gadījumā jāmaksā divreiz – gan par iTV gan par Shortcut lietošanu. Nupat bija kāzuss, kad divos pilnīgi jaunos Samsung SmartTV nevarēju atrast veidu kā iedabūt tur Helio aplikāciju, kuras Samsung appstorē nav. Shortcut ir, taču kā iTV lietotājam man tā ir kā kazai rezerves ritenis (sk. papildus maksa).

    Skābene
    24.07.2019 12:59

    Es noteikti zinu, ka negribu maksāt vairāk kā par Amazon vai Netflix, bet varētu sadzīvot ar cenu, kas ir nedaudz augstāka par Baltcom vai Shortcut.
    Tad man tas pakalpojums būtu interesants. Ja viņš maksās ~40euro mēnesī, tad par to naudu man būs gan Shortcut+ Amazon+Netflix un vēl paliks pāri priekš interneta! :)

    KasparsB
    24.07.2019 13:07

    Rēķināsim.. Netflix 10-12 eur/mēn. Shortcut – 8 eur mēnesī.. Amazone 6 eur mēn. (tikai skatīties tur praktiski nav ko) Gan jau ne vairāk par šiem cipariem.

    25.07.2019 03:57

    kaut viņi nosprāgtu. tieši AMB dēļ Netflix iztrūkst tik daudz satura LV abonentiem.

    Reklāma