Web Analytics
More
    Reklāma

    ‘TestDevLab’ Rīgā rīko programmatūras testētāju vasaras skolu

    Jaunākie raksti

    IT uzņēmums TestDevLab no 12. Līdz 23. augustam Rīgā rīko bezmaksas vasaras skolu “TestDevLab Summer School 2019”, kurā intensīvos divas nedēļas ilgos kursos varēs apgūt programmatūras testēšanas un Android lietotņu izstrādes pamatus. Labākajiem šo kursu absolventiem tiks piedāvātas apmaksātas prakses iespējas uzņēmumā. Šī ir lieliska iespēja uzsākt veiksmīgu karjeru perspektīvā IT jomā.

    “Šovasar Ventspilī un Daugavpilī uzsākām rīkot “TestDevLab Summer School” apmācības un redzot tik lielu interesi, izlēmām kursus piedāvāt arī Rīgā. Jau kopš 2011. gada rūpējamies par to, lai mūsu klienti, kas ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski uzņēmumi ar miljoniem lietotāju, saviem klientiem varētu piedāvāt drošu un kvalitatīvu programmatūru. TestDevLab var uzskatīt par reģiona pieredzes bagātāko programmatūras testēšanas uzņēmumu un kursu dalībniekus vēlamies iepazīstināt ar šo perspektīvo IT nozari,“ stāsta TestDevLab līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds.

    Reklāma

    6 iemesli, kāpēc TestDevLab ir labākā darba vieta programmatūras testētājam Latvijā

    TestDevLab vasaras skola norisināsies uzņēmuma Rīgas birojā (Krišjāņa Valdemāra 8) no 12. līdz 23. augustam, un uz to var pieteikties ikviens, kuru interesē programmatūras kvalitātes nodrošināšanas joma. Iepriekšēja programmēšanas pieredze nav obligāta, bet noderēs. Krietni vairāk tiks novērtēta vēlme strauji apgūt jaunas zināšanas.

    Kursu gaitā pieredzējušie TestDevLab speciālisti iepazīstinās ar mobilo un tīmekļa lietotņu testēšanas pamatkonceptiem un automatizētās testēšanas pamatiem. Atsevišķas lekcijas tiks veltītas arī Android lietotņu izstrādes pamatu apgūšanai izmantojot moderno Kotlin programmēšanas valodu.

    Apmācības process sastāvēs gan no teorētiskajām nodarbībām, gan praktiskajiem uzdevumiem. To gaitā tiks risināti reālajam darbam pietuvināti uzdevumi izmantojot modernas tehnoloģijas un instrumentus. Tādējādi pēc kursu pabeigšanas iegūtās zināšanas uzreiz varēs pielietot darbā.

    Bezmaksas kursi noslēgsies ar eksāmenu, kurā tiks pārbaudītas teorētiskās un praktiskās zināšanas un labākajiem absolventiem būs iespēja iegūt apmaksātu prakses vietu uzņēmumā.

    Dodies uz “TestDevLab Summer School 2019” mājaslapu, lai iepazītos ar detalizētāku kursu aprakstu, kā arī piereģistrētos: https://summerschool.testdevlab.com/riga

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs Trubačs
    16.07.2019 10:48

    Kursi notiek rīta pusē, vai vakara pusē?

    Kursors.lv
    16.07.2019 11:03

    Kursi notiek no rīta līdz vakaram visas abu nedēļu darba dienas.

    Artūrs Trubačs
    16.07.2019 11:20

    Paldies par informāciju, bet šoreiz man šis variants nederēs, jo strādāju PLK

    Kursors.lv
    16.07.2019 11:21

    Divas nedēļas ir pārāk īss laiks, lai kaut ko jēgpilnu iemācītu pat, ja mācās no rīta līdz vakaram, tāpēc šoreiz rītu vai vakaru dažu stundu garas apmācības vispār nederēs.

    Emīls Bērziņš
    25.07.2019 15:58

    Man ir jautājums kāds būs laika posms no rīta līdz vakaram šajās 2 nedēļās? Cikos konrēti sāksies un beigsies nodarbības?

    Kursors.lv
    25.07.2019 16:16

    Vari rēķināties ar mācību laiku no 9:00 līdz kādiem 18:00. Pilna darba diena.

    Emīls Bērziņš
    29.07.2019 15:30

    Sveiki, es izlasiju jūsu rakstīto tekstu no kursora.lv kur tiek teikts: ”iepriekšēja programmēšanas pieredze nav obligāta, bet noderēs. Krietni vairāk tiks novērtēta vēlme strauji apgūt jaunas zināšanas.”, bet oficiālajā mājaslapā kur vajag piereģistrēties tiek teikts: ”People attending this Summer School are required to have some basic knowledge of programming (ideally Ruby language) and willingness to learn new stuff.” Pašlaik ir grūtības saprast vai man ir vajadzīga kautkāda programmēšanas zināšana vai nē, jo man nav šo programēšanu pamatu pieredze, lai gan arī ir vēlme apgūt šo prasmi saprast programmēšanu

    Kursors.lv
    29.07.2019 15:32

    Mans ieteikums būtu pieteikties un tad kolēģe tālāk izskatīs pieteikumu un atbildēs vai varēsim uzņemt kursos.

    Reklāma