Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony izziņo WF-1000XM3 – jaudīgas, trokšņu slāpējošas bezvadu austiņas

    Jaunākie raksti

    Sony šodien izziņoja jaudīgu papildinājumu savai slavenajai 1000X produktu līnijai – jaunās paaudzes bezvadu austiņas WF-1000XM3. Industrijā vadošā Sony trokšņu slāpējošā tehnoloģija ir uzlabota ar HD troksni slāpējošo procesoru QN1e un dubulto trokšņu sensora tehnoloģiju, kas nodrošina vēl nepieredzētu trokšņu slāpēšanas veiktspēju, ļaujot dzirdēt tikai mūziku un neko citu.

    Tīra skaņa, patērējot mazāk enerģiju

    Pateicoties dubultā trokšņu sensora tehnoloģijai, apkārtējās vides skaņa tiek absorbēta labāk. Uztverot apkārtējās skaņas, darboties sāk HD trokšņu slāpējošais procesors QN1e, kas gudri rada apgrieztās skaņas vilni, lai novērstu fona troksni. Kas būtiski – tas ne tikai izskauž vairāk trokšņu gandrīz visās frekvencēs, bet arī patērē mazāk enerģiju.

    Reklāma

    Austiņas trokšņu slāpēšanas režīmā tagad darbojas līdz pat 24 stundām, pateicoties gludajam korpusam, kas pilda arī lādētāja funkciju, esot ceļā. Austiņām ir arī ātrās uzlādes funkcija, kas, veicot 10 minūšu uzlādi, pagarina baterijas ilgumu par 90 minūtēm.

    HD trokšņu slāpējošais procesors QN1e arī nodrošina satriecošu skaņas kvalitāti ar 24 bitu audiosignālu apstrādi un DAC pastiprinātāju. Digitālais skaņas pastiprinātājs HX (DSEE HX) uzlabo kompresētas mūzikas failus, tostarp MP3 formātus, sasniedzot tuvu augstas izšķirtspējas audio kvalitāti.

    Uzlabots Bluetooth savienojums un ergonomika

    WF-1000XM3 austiņas ir mazas un vieglas, taču spēj iekļaut jauno BLUETOOTH čipu, kas ļauj tās izmantot kā Bluetooth bezvadu sarunu ierīci zvaniem vēl labākā kvalitātē kā iepriekš. Audio saturs tiek vienlaicīgi nogādāts abām austiņām, un kopā ar jauno, optimizēto antenas struktūru tiek panākts ļoti stabils savienojums. Savukārt, latentuma uzlabojums ļauj baudīt filmas un citus video materiālus savienotās ierīcēs.

    Jāakcentē arī austiņu dizains, kas nozīmē komforta un stabilitātes uzlabojumus. Ergonomiskā struktūra ar 3 atbalsta punktiem, kā arī augstas berzes gumijas uzlikas, notur austiņas stingri ausī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma