Web Analytics
More
    Reklāma

    7. augustā tiks prezentēts jaunais Samsung Galaxy Note

    Jaunākie raksti

    OK, tas ir oficiāli! Samsung ir izplatījis ielūgumus uz savu nākamo Unpacked pasākumu, kurā, visdrīzāk, tiks prezentēts jaunais Galaxy Note sērijas viedtālrunis. Par to diezgan nepārprotami liecina ielūgumā iekļautais S Pen irbulis. Pasākums notiks Bruklinas Barclays Center, Ņujorkā un tiks rādīts tiešraidē visā pasaulē līdzīgi kā iepriekšējos gados.

    Baumo, ka jaunajā Galaxy Note 10 viedtālrunī, līdzīgi kā Galaxy S10, priekšējā kamera un pirkstu nospiedumu sensors būs iestrādāti zem displeja. Tāpat baumo, ka šogad Note telefoniem būs vairākas versijas (“parastais” Note 10 ar 6.3 collu displeju un Note 10 Pro ar 6.75 collu displeju), uzlabots irbulis un pilnveidotas aizmugurējās kameras. Nekur nespruksim arī bez Galaxy Note 5G versijas. Bažas māc par baumu, ka šogad Galaxy Note ierīces šķirsies no ierastās 3.5mm audio pieslēgvietas. Jāpaciešas pavisam maz un visu uzzināsim paši.

    Reklāma

    Gadu veco Samsung Galaxy Note9 joprojām uzskatu par nepārspētu produktivitātes līderi un ceru, ka jaunais modelis turpinās mums piedāvāt tās iespējas, kuras šobrīd nepiedāvā neviens konkurents!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    02.07.2019 09:17

    Ja var ticēt nopludiņātajām bildē?, tad būs Note 10 un Note 10+. Vismaz būs gudri neizmantojot Pro nosaukumu uerīcē, kurai ir lielāks ekrāns un lielāka baterija.

    Igors
    02.07.2019 09:26
    Reply to  REALAIS

    It kā vajadzēja būt Note 10 +, nevis pro

    Reklāma