Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņo jaunu Camper 785 navigatoru dzīvojamo furgonu un treileru cienītājiem

    Jaunākie raksti

    Garmin paziņoja par robusto Camper 785 GPS satelīta navigāciju, kas piedāvā furgonam specifiskas navigācijas opcijas un jaunu iebūvētu videoreģistratoru1 dzīvojamo furgonu un treileru cienītājiem. Camper 785 ir izstrādāts, lai ieviestu vairāk ērtību dzīvē uz ceļa un tas piedāvā viegli lasāmu augstas izšķirtspējas 7 collu displeju, kas automātiski ieraksta ceļojumu un saglabā video, ja notiek negadījums. Iebūvētā kamera nodrošina arī izsmalcinātākas vadītāja asistenta funkcijas, ieskaitot joslas novirzi un brīdinājumu par frontālu sadursmi, kas izstrādātas, lai palīdzētu vadītājam gūt drošāku vadīšanas pieredzi uz visām iecienītajām kempingu vietām.

    “Camper 785 iebūvētā video reģistratora ieviešana nodrošina furgonu cienītājiem vienu no visvairāk prasītajām funkcijām,” saka Dan Bartel, Garmin pasaules patēriņa preču pārdošanas viceprezidents. “Vadītāji var apsēsties un izbaudīt visas autofurgoniem draudzīgās priekšrocības, kas lejuplādētas Camper 785 ierīcē, lai ērti apgūtu jaunus galamērķus, savukārt iebūvētais video reģistrators atvieglo ierakstīšanu un video saglabāšanu, ja ceļojuma laikā notiek negadījumi.”

    Reklāma

    Ceļotāji var viegli sagatavoties nākamajam pielāgotajam piedzīvojumam, ievadot datus par savas motormājas profilu Camper 785. Tā kā satelīta navigācija saglabā Camper3 izmēru un svaru, autovadītāji var saņemt maršrutus, kuros ņemti vērā svara ierobežojumi, stāvuma pakāpes un citi apstākļi. Camper 785 ļauj autovadītājiem piekļūt autofurgoniem raksturīgām interešu vietām, integrējot ACSITM, CampercontactTM un Trailer’s PARKTM. Lai palīdzētu atrast labākās pieturvietas, šos Camper direktorijus var filtrēt ar personīgām izvēlēm, piemēram, elektrības pievienojuma vietām, dušām u.c. Turklāt Camper 785 izmanto plašu ceļojumiem gatavu opciju komplektu, kas ietver TripAdvisor® ceļotāju novērtējumus un miljoniem Foursquare® interešu vietas. Satelīta navigācija piedāvā detalizētu kartēšanu Eiropai un ietver karšu atjauninājumu bezceļu ceļotājiem, lai viņiem būtu pieejami jaunākie karšu dati. Garmin Digital Traffic arī ir pieejams iebūvētā veidā ar iekļautu satiksmes kabeli.

    Camper 785 nodrošina vadītāju savienojumus ceļojumu laikā

    Lejupielādējot Garmin Drive™ aplikāciju, Camper 785 navigācijas ekrānā var ērti izmantot reālās satiksmes atjauninājumus, paredzamās laika prognozes4 un daudz ko citu. Savienojot ar saderīgu viedtālruni, vadītāji var turēt rokas uz stūres un izmantotu viedās funkcijas, piemēram, brīvroku zvanīšanu, viedos paziņojumus5 un ar balsi aktivizējamu navigāciju. Un iebūvētais Wi-Fi® savienojums ļauj lietotājiem piekļūt kartes un programmatūras atjauninājumiem, nesavienojot navigatoru ar datoru.

    Komplektā iekļautais magnētiskais statīvs ļauj to ērti piestiprināt, norīkojot vai pielāgot Camper 785 novietojumu, un video ports ļauj izmantot trešo pušu bezvadu kameru. Camper 785 ir saderīgs ar Garmin BC™ 35 bezvadu rezerves kameras risinājumu, lai palīdzētu vadītājiem pamanīt grūti pamanāmus šķēršļus aiz autofurgona.

    Paredzēts, ka Garmin Camper 785 būs pieejams šomēnes ar rekomendēto mazumtirdzniecības cenu 529,99 €. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet www.garmin.com.

    Garmin Camper 785 ir jaunākais no Garmin patēriņa automobiļu segmenta, kas ir pasaulē vadošais pārnēsājamo navigācijas ierīču nodrošinātājs automašīnām, motocikliem un kravas automašīnām. Uzņēmuma lietotājiem draudzīgās navigācijas risinājumiem ir inovatīvas iezīmes, kas nodrošina laika un degvielas ekonomiju, kas izpilda ikdienas braukšanas prasības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    25.06.2019 11:00

    Korektors atvaļinājumā…

    Kursors.lv
    25.06.2019 11:20
    Reply to  wils

    Ja pamani kļūdas, lūdzu, atzīmē tās spiežot Ctrl+Enter.

    Reklāma