Web Analytics
More
    Reklāma

    Sennheiser izziņo savas pirmās datorspēļu entuziastu bezvadu austiņas GSP 670

    Jaunākie raksti

    Sennheiser izziņojis savas pirmās spēļu datoriem paredzētās bezvadu austiņas Sennheiser GSP 670. Sennheiser GSP 670 būs pieejamas iegādei jau jūlijā.

    Sennheiser GSP 670 austiņu cena būs 349 eiro, tātad nekādas lētās šīs austiņas nebūs. Sennheiser paļaujas, ka geimeri novērtēs austiņu sniegto komfortu, ļoti augsto skaņas kvalitāti un uzņēmuma reputāciju.

    Reklāma

    Sennheiser GSP 670 ir bezvadu austiņas, tās izmanto Sennheiser izstrādātu bezvadu savienojuma tehnoloģiju, lai nodrošinātu bezproblēmu savienojumu un skaņas pārraides ātrumu. Datorā nāksies ievietot Sennheiser GSP 670 līdzi nākošu USB spraudni.

    Sennheiser GSP 670 austiņas ar USB spraudni un bezvadu savienojumu būs izmantojamas kopā ar galddatoriem un Sony Playstation 4, bet tās piedāvā arī Bluetooth savienojumu viedtālruņiem un planšetdatoriem. Austiņas pavada Sennheiser Gaming Suite for Windows programmatūra.

    Tiek solīts, ka Sennheiser GSP 670 nodrošina 20 stundu darbību ar Bluetooth savienojumu vai līdz 16 stundām ar USB bezvadu savienojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    13.06.2019 10:43

    Cena diezgan draudzīga (ņemot vērā ka tas ir sennheiser)! Bet tas geimeru/transformeru dizains…. nu kapēc? Labi, ka nopietnie vācieši neaizraujas ar RGB izdekorēršanu.

    Reklāma