Web Analytics
More
    Reklāma

    Mūsdienu izklaides un tehnoloģiju festivāls “HyperTown” jau šonedēļ

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļas nogalē Rīgu ar vērienīgām mūsdienu izklaides iespējām un jaunākajām tehnoloģijām jau otro gadu iepazīstinās lielākais šāda veida festivāls Baltijā “HyperTown RIX.” Šogad tas vēl nebijušā apmērā rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvās ne tikai inovācijas robotikas un datorspēļu jomā, iespēju vienuviet apskatīt un izmēģināt visplašāko tehnoloģiju klāstu, bet arī satikt pašmāju vadošos influencerus, baudīt cosplay jeb fantāzijas tēlu šovu un just līdzi labākajiem eSportistiem. Tāpat festivāla laikā pirmo reizi norisināsies Baltijas lielākais LAN Party, kas zem viena jumta pulcēs vēl neredzētu datorspēļu fanu pulku, kā arī kendama fanu burziņš ar pašmāju un pasaules līmeņa profesionāļiem. Urbānās kultūras un Esporta festivāls “HyperTown RIX” Ķīpsalas izstāžu hallē Rīgā norisināsies no 1. līdz 2. jūnijam, dodot iespēju satikties un izklaidēties, gan tiem, kuri ar aizrautību seko līdzi jaunumiem tehnoloģiju jomā un “dzīvo” virtuālajā vidē, gan tiem, kuriem datori, simulatori, lazertag spēles, droni un roboti ir iecienīts brīvā laika pavadīšanas veids.

    Viena biļete – simtiem piedzīvojumu

    “Festivāls uz Rīgu atvedis vēl nebijušus piedzīvojumus un ekskluzīvas izklaides iespējas, kas priecēs ne tikai tehnoloģiju cienītājus, bet spēs aizraut visu ģimeni. Tāpēc droši varu teikt, ka festivāla “HyperTown RIX” biļete ir “zelta vērtē”, jo paver durvis uz unikālu izklaides pasauli vairāku simtu eiro vērtībā. Festivāla apmeklētāji varēs bez papildus maksas izbaudīt ātrumu un adrenalīnu drifta hallē, izaicināt draugus uz lazertag spēli, balansēt uz trauslās robežas starp realitāti un iedomām “Ilūziju istabā”, ļauties escape room vilinājumam, jaudīgām VR spēlēm, kā arī izmēģināt 12 tūkstošus eiro vērtu rallija simulatoru, retro konsoles un uz savas ādas izjust desmitiem citu piedzīvojumu – no cosplay šova līdz pat neparastām brīvdabas lomu spēlēm un pat interaktīvu video spēļu muzeju,” uz festivālu aicina Jānis Dzērve, festivāla HyperTown RIX producents.

    Reklāma

    Izklaidējies un izglītojies

    Līdzās izklaides iespējām, festivāla apmeklētāji aicināti piedalīties arī izzinošās meistarklasēs, iedvesmoties no vadošajiem influenceriem un arī pašiem pārbaudīt savas prasmes dažādos turnīros. Tā, piemēram, “HyperTown RIX” laikā bērnus gaidīs “Programmēšanas skola”, kas piedāvās iepazīt datorikas pasauli un apgūt pirmās programmēšanas iemaņas, bet jauniešus iedvesmos un uz diskusiju par to, kā ar interneta saturu nopelnīt miljonus, aicinās pašmāju viedokļu līderi un slavenākie YouTube satura veidotāji – Uldons TV, Pipars, Uzkapājam, Ģenerālis, Lauris Zalāns, Skolēna Sapnis, 2centi un citi. Savukārt kendama entuziastus pulcēs šīs spēles fanu burziņš ar pašmāju un pasaules līmeņa profesionāļiem – trikus demonstrēs un arī dalībniekus savu meistarību pārbaudīt izaicinās “Ke Ke Kendama” dibinātājs un šīs kustības aizsācējs Baltijā Ingus Rutulis, kā arī labākie Latvijas SWEETS kendama komandas spēlētāji Roach, Boomer un Hugo. Turklāt pirmo reizi Latvijā festivālā “HyperTown RIX” viesosies arī viens no pasaules vadošajiem kendama profesionāļiem – ASV Sweets PRO izlases spēlētājs Max Norcross.

    Vēl nebijis azarts īsteniem datorspēļu faniem

    “HyperTown RIX” ir īstā vieta, kurp doties arī tiem, kuri paši kopā ar draugiem vēlas izmēģināt spēkus dažādu populārāko datorspēļu spēļu turnīros vai pat Baltijas lielākajā LAN party. Tāpat būs iespēja vērot profesionāļu sniegumu un turēt īkšķus par labākajiem Baltijas eSporta līgas finālistiem. Viņi savu atbalstītāju priekšā cīnīsies par iespēju saņemt īpaši festivālam veidoto trofeju un daļu no iespaidīgā balvu fonda. Savukārt jaunākos tehnoloģiju sasniegumus būs gatavi izrādīt pasaules vadošie zīmoli, ļaujot apmeklētājiem gūt neaizmirstamu pieredzi un būt vieniem no pirmajiem, kas novērtē visas inovāciju priekšrocības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    31.05.2019 10:25

    Kas šitais par brīnumu? Kāds saviem vārdiem var pastāstīt bez PR izpušķojumiem?

    Kursors.lv
    31.05.2019 11:13
    Reply to  assa

    Festivāls, kas pulcēs noteiktu interešu (videospēles, cosplay, streaming/vlogging) pārstāvjus. Piekāp, būs interesanti.

    digitalk
    31.05.2019 17:18

    biļete ir “zelta vērtē”, bet cenu neuzraksta. nu gan PR :-/

    Reklāma