Web Analytics
More
    Reklāma

    No šodienas tiek uzsākta Volkswagen ID.3 elektroauto agrā rezervēšana

    Šis raksts tapis sadarbībā ar Volkswagen.

    Jaunākie raksti

    Labus valdniekus tauta ciena, taču reizē no tiem arī mazliet baidās. Ar inovācijām ir līdzīgi. Cilvēki pret inovatīvu produktu radītājiem izjūt cieņu, taču vienlaicīgi no nepierastā arī baidās un tikai retais skrien pirkt jauno produktu. Auto ražotāji ļoti riskē radot ko inovatīvu, jo apzinās, ka cilvēku bailes pret nezināmo var pārsniegt interesi par produktu un tas savukārt nozīmē, ka projekts var izgāzties.

    Vai Volkswagen baida šāds risks? Nē! Vācu auto ražotājs bez tā, ka plāno radīt kaudzi jaunu, interesantu un inovatīvu produktu, ir gājis tālāk un mums patērētājiem piedāvā pavisam inovatīvu veidu, kā tik pie jauna un īpaša produkta. Es runāju par pirmo jaunās ID sērijas automobili – Volkswagen ID.3.

    Kas ir Volkswagen ID.3?

    ID. aizsāk jaunu VW mobilitātes ēru – 100% elektrisks apvienojumā ar inteliģentu digitālo savienojamību. Elektromobilis, kas apvieno progresīvu dizainu, intuitīvu vadību un neredzētu ietilpību, saglabājot izcilu braukšanas kvalitāti.

    Šodien 8. maijā ikvienam interesentam ir iespēja rezervēt vienu Volkswagen ID.3 1ST Special Edition automobili tādējādi iegūstot unikālu iespēju kļūt par ID.3 īpašnieku ātrāk par citiem. Šis būs īpašs modelis, kurš ierobežotā skaitā tiks piedāvāts tikai agrās rezervēšanas klientiem un Latvijā būs pasūtāmas tikai 10 šādas automašīnas. Volkswagen ID.3 ne tikai beidzot piedāvās iespēju mums saprātīgā budžetā iegādāties nākotnes tehnoloģiju auto, bet arī tehniski būt pārākiem par praktiski visiem konkurentiem, jo šajā budžetā pilnīgi neviens ražotājs vēl diezgan ilgu laika sprīdi nespēs nodrošināt vairāk kā 400 kilometru nobraukumu ar vienu uzlādi.

    Līdz 550 km nobraukums ar vienu uzlādi

    Volkswagen ID.3 1ST Special Edition modelim būs īpaši dizaina akcenti un tiks uzstādīts vidējais 58 kWh akumulators, ar kuru varēs nobraukt līdz 420 km pēc WLTP, savukārt sērijveida modelis būs pieejams ar trim akumulatora versijām – ar mazo 45 kWh akumulatoru tas varēs nobraukt līdz 330 km pēc WLTP un ar lielo 77 kWh akumulatoru  nobraucamais attālums ir līdz 550 km pēc WLTP. Sērijveida Volkswagen ID.3 varēs pasūtīt no šī gada novembra.

    Volkswagen arī sola drīzumā laist pārdošanā Wallbox uzlādes iekārtas ar kurām varēsi savās mājās pa nakti uzlādēt savu jauno elektroauto. Wallbox būs pieejama divās versijās ar dažādu uzlādes veiktspēju.

    Volkswagen ID.3 tiks ražots uz jaunās modulārās MEB platformas Cvikavas rūpnīcā Vācijā un Volkswagen pirmo reizi vēlas piegādāt klientiem modeli, kas tiek ražots CO2 neitrāli visā piegādes un ražošanas ķēdē. Ražošanas procesā cik vien iespējams tiek novērsta vai samazināta CO2 ģenerācija un neizbēgamās emisijas kompensē klimata aizsardzības pasākumi. Tajā ietilpst arī energoietilpīga bateriju elementu ražošana: ir panākta vienošanās, ka piegādātāji šūnu ražošanā izmantos zaļo elektrību – tas ir ļoti svarīgs faktors ar kuru var vēl vairāk uzlabot e-automašīnas ekobalansu. Arī pati ražotne kopš 2017. gada jau pilnībā pārgājusi uz tikai atjaunojamās elektroenerģijas izmantošanu.

    Rezervē savu Volkswagen ID.3 1ST Special Edition internetā

    Auto rezervēšana nav nekas inovatīvs, vai ne? Nav gan, bet unikāls ir veids, kā Volkswagen sniedz iespēju veikt šo rezervāciju – ātri, viegli un saprotami.

    Viss notiek tikai tiešsaistē un zemāk pa soļiem ir paskaidrots viss jaunā auto rezervācijas process.

    • 1. solis: Izvēlies pārstāvi – atver rezervēšanas vietni https://id.volkswagen.lv un izvēlieties sev ērtāko Volkswagen pārstāvi, pie kura pasūtīt Volkswagen ID.3 1ST Special Edition.
    • 2. solis: Aizpildi kontaktinformāciju un iemaksā rezervācijas maksu – Kad 1000 eiro samaksa ir veikta, iegūsi savu īpašo Volkswagen ID.3 1ST Special Edition rezervācijas kodu, kurš darbosies tikai ar taviem personas datiem – to nevar ne atdot, ne pārdot. Rezervāciju var atcelt jebkurā brīdī un maksa pilnā apmērā tiks atgriezta atpakaļ.
    • 3. solis: Veic auto pasūtīšanu – kad automobilis būs pieejams pasūtīšanai, Volkswagen tev nosūtīs e-pastu un izvēlētais Volkswagen pārstāvis Tev zvanīs un aicinās ierasties klātienē. Tad ar savu īpašo rezervācijas kodu dosies pie sava pārstāvja un pasūtīsi auto, noslēdzot pirkuma līgumu. Rezervācijas maksa tiks atskaitīta atpakaļ.

    Vēlos piezīmēt, ka šo īpašo Volkswagen ID.3 1ST Special Edition varēs pasūtīt tikai un vienīgi augstāk aprakstītajā veidā internetā. Šīs mašīnas mūsu vietā nevarēs pasūtīt Volkswagen pārstāvji, kā esam pieraduši to redzēt iepriekš. Tāpat Volkswagen pirmo reizi savā vēsturē piedāvā iespēju pieteikties uz auto pirms tā oficiālās prezentācijas, kas sagaidāma vēlāk šoruden.

    Jaunā auto rezervēšanas sistēma ir izveidota sadarbībā ar uzticamu un pieredzējušu banku, tā ir droša un naudu pilnā apmērā varēsi saņemt atpakaļ, ja pārdomāsi. Es gan nezinu iemeslu, kādēļ būtu jāatsakās no pavisam īpaša elektromobiļa, ja esat šīs tehnoloģijas entuziasts. Katram potenciālajam pircējam auto rezervācijas laikā ir jāsamaksā vien 1000 EUR, izmantojot Visa, Visa Electron, Mastercard karti vai PayPal maksājumu sistēmu. Rezervāciju var veikt kā privātpersona, tā arī uzņēmums, vienīgais ierobežojums ir skaits – tā ir tikai viena automašīna vienam pasūtītājam.

    Jā, inovācijas prasa zināmu risku un rezervēt automašīnu, par kuru informācija ir diezgan skopa, ir viegli pārgalvīgs pasākums, bet visi rezervāciju veikušie potenciālie auto pircēji saņems to minimālo informācijas paku, lai mierīgu sirdi vakarā ietu gulēt un sapņot par to, kā jau visai drīz iesēdīsies savā īpašajā, retajā un tehnoloģijām bagātajā Volkswagen ID.3 1ST Special Edition automobilī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aleksis
    08.05.2019 17:16

    Viss jau ir skaisti, bet cena! Cena ta kāda?
    Minēts, ka šinī budžetā neviens nespēs tādu nobraukumu nodrošināt. Kādā budžetā?

    Aleksis
    08.05.2019 17:48
    Reply to  Aleksis

    Ok, tātad Eiropā baumo, ka cena būs šim 1st edition būšot zem 40K€. Cik zem – nav zināms, gan jau 39990.
    Pēc tam parastie būšot pašā vienkāršākajā versijā pieejami pat zem 30K. Ar mazāku bateriju (300km) un sūdīgāku komplektāciju.
    Piegādes 2020 gadā, nezināmā Q

    08.05.2019 23:06
    Reply to  Aleksis

    Ja tic baumām, tad cena sērijveida ID.3 būs no 29’900 līdz 41’000.
    1st Special Edition visdrīzāk grozīsies ap 40’000
    https://uzladets.lv/volkswagen-savus-elektromobilus-pardos-ar-zaudejumiem/

    Reinis Rozitis
    08.05.2019 17:39

    Kaut kāda jocīga pieeja (protams, ja pērk, tad neko teikt) – tajā laikā kad konkurents(-i) (uzņēmums, kas faktiski neko nejēdza no autobūves) štancē ~1000 elektroauto dienā (un nevar visus apmierināt), milzīgs koncerns nezkapēc māžojas ar kaut kādiem “ekskluzīviem first-edition” mazauto, kurus dzīvē neviens reāli nav aptaustījis ..

    Es saprastu, ka par kaut kādu Aston Martin Lagonda veiktu iemaksas un būtu jēga no kaut kādiem pirmajiem sērijas numuriem un gaidīšanas.. bet par Golfu?

    LAN
    08.05.2019 21:26
    Reply to  Reinis Rozitis

    Tas domāts vāciešiem, lai atbalstītu vietējo ražotāju. Interesanti, šim modelim būs jau pieejama informācija vadītājam cik % no akumulatora ir palicis vai arī vajadzēs paļauties uz analogo bultiņu ka līdz šim?

    KKTK
    09.05.2019 07:51

    Honda EV smukāks :)

    Andris
    09.05.2019 09:01
    Reply to  KKTK

    Ar honda nevaresi pat lidz Liepājai aizbraukt

    Kursors.lv
    09.05.2019 18:47

    Nu, re, Volkswagen atsūtīja paziņojumu, ka visas Latvijai paredzētās (10) mašīnas dienas laikā ir rezervētas.

    Andris
    10.05.2019 14:18

    Nu malači cilvēki. Vel 10 gadi un nebūs vairs luksaforos aiz dīzeļiem jāklepo un jāvemstas

    BalatsiTehvs
    14.05.2019 09:42

    550Km un tas ir daudz ?

    Kursors.lv
    14.05.2019 10:14
    Reply to  BalatsiTehvs

    Jā, šobrīd elektroauto pasaulē 550km ir teju maksimums, ko var izspiest pa pieņemamām cenām. Pārsvarā visi te apkārt braukā ar elektroauto, kam maksimālais iespējamais nobraukums ar vienu uzlādi ir līdz/ap 300km.

    Reklāma