Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo 10 jaunus klēpjdatorus spēļu entuziastiem

    Jaunākie raksti

    ASUS šī gada pavasarim izziņojis desmit jaunus un atjaunotus klēpjdatoru modeļus. Visi jaunie spēlēm paredzētie klēpjdatori saņems ekrānus uz ātru kadru nomaiņu, uzlabotu dzesēšanas sistēmu un jaudīgas komponentes. Jaunie ASUS klēpjdatori iedalāmi trīs produktu kategorijās – ASUS ROG (aizvieto galddatorus), ASUS Zephyrus (plāni) un plašākai publikai paredzētie ASUS Strix klēpjdatori.

    Reklāma

    ASUS Zephyrus S GX531 sērijas klēpjdatori saņems veiktspējīgākās jaunās komponentes, to saitā ir jaunās NVIDIA RTX un GTX videokartes, kā arī Intel 9. paaudzes procesori. Datoriem būs ātras NVMe tipa atmiņas, līdz 24 GB RAM un jaunas, izgaismotas tastatūras ar Aura Sync atbalstu. Zephyrus S GX531 sērijai būs 15.6 collu Full HD (1920×1080) IPS ekrāni ar 144 Hz attēla atsvaidzi.

    ASUS Zephyrus S GX701 sērijas klēpjdatoros atradīsi Intel Core i7-99750H, Core i9-9980H un Core i9-9980HK procesorus, klēpjdatoriem būs pieejama NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q videokarte, 17.3 collu Full HD (1920×1080) IPS ekrāns ar 144 Hz attēla atsvaidzi, kā arī tastatūra, kurai katra taustiņa krāsa būs pielāgojama pēc lietotāja ieskatiem.

    Avotseteknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.04.2019 10:36

    Paskatījos youtube pieejamo informāciju. Autors varētu saturīgāk sagatavot un norādīt, ka praktiski visiem Zephyrus datoru ekrāni ir Pantone Validated, kas nozīmē ļoti augstu krāsu precizitāti, kā arī, kas spēļu entuziastiem svarīgi – ekrāni būs 144Hz vai 240Hz ar 3ms punkta nodzišanas ātrumu, kas vispār ir amazing!
    Kā arī jaunās sērijas iznāks ar magnēzija sakausējuma korpusiem, kas ir manāmi vieglāks materiāls nekā alumīnijs, nezaudējot izturību un ilgtspēju.
    Storage risinājums arī paredz RAID atbalstu, kā arī Zephyrus sērijai vēl ir opcija, kad var atslēgt diskrēto grafiku, strādāt uz šāretās video, tādējādi ievērojami palielinot baterijas darbības laiku. Un ne-geimingam un ne-jaudīgu darbu laikā, Zephyrus būs lādējāmi caur TypeC, lai nav līdzi jānēsā lielais baroklis, bet var uzlādēt no mazāka adaptera, powerbank vai auto lādētāja.
    Artis varētu vairāk pacensties. Citādi youtube resursi ir lietderīgāki nekā kursora raksti.

    Reklāma