Web Analytics
More
    Reklāma

    Honda izrāda elektriskus motociklus un motorollerus

    Jaunākie raksti

    Ne visi var atļauties un ne visiem arī vajag dārgas elektrodzinēju automašīnas, tāpēc Honda ķērusies klāt pie elektrisku motociklu un motorolleru izstrādes. Šobrīd gan jānorāda, ka Honda elektromotocikli un motorolleri ir izstrādes stadijā, tos iegādāties varēs tuvāko gadu laikā.

    Honda CR Electric ir prototipa stadijā esošs krosa motocikls, kuru darbinās elektromotors. Honda pagaidām neko daudz par CR Electric nevēlējās stāstīt, vien zināms, ka CR Electric ir balstīts uz jau šobrīd pieejamu Honda CRF450 motociklu.

    Reklāma

    Honda Benly Electric motorollers arī pagaidām ir prototipa stadijā, bet ražotājs uzsver, ka motorollers būs pieejams sākotnēji tikai kā piegādes transporta līdzeklis kurjeriem. Benly Electric motorollera pamatā izmantots PCX Electric motorollers, kam arī ir ātri nomaināmi akumulatori.

    Elektrisku motociklu un motorolleru tirgus šobrīd ir ļoti tukšs, visi ražotāji pievērsušies automašīnām un skrejriteņiem, kaut arī varētu šķist, ka tieši motociklu un motorolleru aprīkošana ar elektrodzinēju būtu visloģiskākā – tos nekur nav jānes (kas ir gana liela problēma smagiem elektroskrejriteņiem), kā arī motocikls pats par sevi ir viegls, nav jāpārvieto ar elektrodzinējiem tās dzelžu tonnas, kas ir automašīnās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    25.03.2019 11:26

    Mocītis vai skūterītis ar vismaz 120km gaitas rezervi būtu pašā laikā!

    Kartupelis3
    25.03.2019 12:14

    KTM (un vēl daži) jau šobrīd esot elektro-enduro. Čaļi, kas testēja, teica, ka hard enduro režīmē 20-30min bača tukša, lai arī specenē ierakstīts līdz 2h… Tā ka tie 120km šobrīd vēl zināms izaicinājums..

    KKTK
    25.03.2019 21:50
    Reply to  Kartupelis3

    Interesanti kurš bensīna, teiksim, hot hatch varētu izturēt 20min sporta režīmā? Neviens, visiem bremzes uzvārītos :D Tā kā jāsaprot, ka sportam ir pilnīgi savādāk jāsagatavojas.

    Krotow
    25.03.2019 12:51

    Enduro moču faniem, braukājot pa purviem nekurienes vidū, gan būs jāved līdz dīzeļģenerators.

    as
    25.03.2019 13:47

    Es uz darbu un pa pilsētu labprāt tādu iegādātu, varb;ut arī paālēties pa trasi uz stundu, jo mainīt eļļas un virzuļus vairs negribas!

    Reklāma