Web Analytics
More
    Reklāma

    Pievienojies Kursors.lv YouTube kanāla sekotāju pulkam

    Jaunākie raksti

    Šī mēneša sākumā Kursoram apritēja pieci gadi un praktiski katru dienu visu šo gadu garumā esam cītīgi strādājuši pie noderīga un kvalitatīva satura sagatavošanas gan īsu un informatīvu ziņu, gan pamatīgu un objektīvu apskatu formā. Man ir patiess prieks, ka mūsu lasītāji to novērtē gan aktīvi un kvalitatīvi diskutējot komentāros, gan gadu no gada audzējot kopējo Kursora apmeklējumu. Tas savukārt mums ļauj uzlabot izredzes sakasīt ikmēneša izmaksu (hostings, algas, reklāma u.c.) segšanai nepieciešamos līdzekļus. Mediju un tehnoloģiju jomā nevar apstāties ne mirkli un tāpēc mēs lūkojamies pēc jaunām satura pasniegšanas pieejām un mums ir viena laba ideja šim gadam. Un te ir nepieciešama tava palīdzība!

    Redzi, mēs beidzot esam izveidojuši savu YouTube kanālu un pasākuši aktīvi to aizpildīt ar saturu. Savos video cenšamies parādīt visu moderno un interesanto, ko piedāvā modernās tehnoloģijas. Video formātam ilgi neķērāmies klāt, jo nebija noklikšķējuši visi pareizie klikšķi, lai mūsu radītie video būtu ij saturiski vērtīgi, ij kvalitatīvi uzfilmēti. Tagad esmu atrisinājis šos jautājumus un varu ar mierīgu sirdi publicēt mūsu sagatavotos tehnoloģiju video.

    Reklāma

    Skaidrs, ka nevēlamies video ieguldīt milzu darbu un palaist tos tukšumā, tāpēc patiešām aicinu visus foršos Kursora lasītājus un fanus piesekot mūsu jaunajam YouTube kanālam, laikot, šārēt un komentēt mūsu video, lai kopā varam audzēt to skaitu un rezultējoši arī to kvalitāti. Hei, kamdēļ es nopirku DJI Osmo Pocket kameru?

    Kādus video varēsi sagaidīt jau drīzumā? Jau nākamnedēļ es dodos uz Londonu, lai iepazītos ar jaunajiem Samsung flagmaņtelefoniem un plānoju savus iespaidus iemūžināt arī video formātā. Pēc tam pēc dažām dienām lidoju uz Barselonu, kur metīšos Mobile World Congress tehnoloģiju izstādes gadžetiem pārpildītajās hallēs un vēlos gatavot reportāžas līdzīgi kā gada sākumā darīju Lasvegasā notikušajā CES 2019 izstādē. Ar to viss nebeigsies, jo mums ir padomā nofilmēt mēģinājumu ar elektroauto no Rīgas aizbraukt uz Rēzekni pēc pasaulē labākā kebaba. Ideju ir daudz, labāk tās realizēt kopā! ;)

    Neesi vēl noskatījies mūsu jaunākos video? Šeku, iespēja:

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Olga
    20.04.2019 12:58

    Hmm, īsti neredzu tavus jaunākos video

    Reklāma