Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook grasās uzsūkt sevī Messenger, Instagram un WhatsApp

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Facebook sociālais tīmeklis tiks vismaz daļēji apvienots ar Facebook Messenger, Instagram un WhatsApp. Šobrīd nekāda sīkāka informācija netiek izpausta. Te gan būtu jāatzīmē, ka Facebook vienmēr ir uzsvēris, ka nopirktie uzņēmumi turpinās dzīvot savu dzīvi, tie netiks nogalināti.

    Visticamāk, Facebook varētu apvienot Messenger, Instagram un WhatsApp ziņu sūtīšanu – piemēram, no Messenger varēsi nosūtīt ziņu uz Instagram un WhatsApp. Messenger, Instagram un WhatsApp kopā ir 2.6 miljardi lietotāju, tāpēc apvienošnās solis būtu visai loģisks, bet par šāda veida apvienošanos bažas izteikuši dažādi konkurences un privātuma aizstāvji.

    Reklāma

    Šobrīd tikai WhatsApp piedāvā pārsūtītā satura šifrēšanu, kas nāk par labu privātumam, bet ierobežo iespējas cīnīties pret viltus ziņām un nelegāla satura pārsūtīšanu. Tāpat daudzi uzskata, ka Facebook platformai jau šobrīd ir gana plašs problēmu klāsts – Facebook nespēj tikt galā ar privātuma un drošības problēmām vēl esošajos sociālā tīmekļa plašumos.

    Avotsnytimes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kursors.lv
    28.01.2019 17:26

    Es tā sapratu, ka esošās lietotnes paliks, notiks servisu apvienošana paša Facebook (backend) pusē.

    KKTK
    28.01.2019 17:47

    Feisītī es liekas jau redzēju diezgan integrētu instagram postu

    Reklāma