Web Analytics
More
    Reklāma

    DJI izlaiž Mavic 2 drona kontrolieri ar iebūvētu displeju

    Jaunākie raksti

    DJI ir izlaidis Smart Controller kontrolieri, kas Mavic 2 dronu īpašniekiem atvieglo dzīvi, jo dos iespēju vadīt savu dronu bez telefona palīdzības. Tagad kontrolieris būs pašpietiekama ierīce ar jau iebūvētu 5.5 collas lielu Full HD izšķirtspējas displeju.

    Ražotājs norāda, ka displejs divas reizes spilgtāks nekā mobilo telefonu displeji un tas ir būtiski, ja lidojam saulainā laikā.

    Reklāma

    Līdz šim dronu pilotam bija jāuzlādē kontrolieris un jāuzlādē arī telefons, lai varētu pilnvērtīgi izbaudīt lidojumus. Plus, nereti lidojuma laikā ienākošie zvani vai ziņojumi varēja traucēt.

    Kā displejs šajā kontrolierī tiek izmantota atsevišķa Android ierīce un ražotājs norāda, ka tā darbības laiks ir 2.5 stundas. Video straumēšana uz kontrolieri tiek organizēta ar DJI OcuSync 2.0 video pārraides sistēmu, kas ir viena no stabilākajām un labākajām šī segmenta dronos.

    Jaunais DJI Smart Controller nonāk pārdošanā no šodienas un atsevišķi maksā 650 ASV dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alex Vikingo
    08.01.2019 23:20

    nu nezinu gam šķiet pa uz pusi lētāku naudu var paņemt diezgan labu telefonu kurā nemaz nelikt iekšā sim karti, new zvani, nedz google play updeiti netraucēs.
    Cena nedaudz pārspīlēta priekš kontroliera.

    Skābene
    09.01.2019 09:16

    Kāpēc pulti nevar uztaisīt kā power banku priekš telefona, ja jau tā 2 ierīču lādēšana tik apgrūtinoša!?

    Gundars
    09.01.2019 09:28
    Reply to  Skābene

    Izmantojot usb-C pults lādē telefonu…

    Gundars
    09.01.2019 12:57

    Tā pults jau ir lielāka par pašu dronu. Jēga MavicPro, ka viņš ir kompakts. Ok, kabatā neiebāzīsi, bet kaut kur mugursomā pie citām lietām nejutīsi. Tad tagad būs speciāla somiņa pultij vajadzīga. Telefons tāpat vienmēr līdzi. Tā, ka man jau šķiet, ka tieši te ir viena lieka ierīce. Zvani lidojuma laikā traucē? Ieslēdz lidojuma režīmu. Tās 20-30minūtes, ko velk drona baterija var jau nu iztikt bez zvaniem. Vienīgais kas šim ir labi, ka displejs spožs. Pārējais man personīgi nav ne tuvu to 650dolāru/eiro vērts. Par to naudu var nopirkt 7 rezerves akumulatorus.

    Gundars
    09.01.2019 13:02

    Lādēšana nemaz nav tik apgrūtinoša. Mavic standarta pults izvelk trīs akumulatorus un ir apmēram pusē. Tagad tas mega ekrāns noēdīs aķi daudz ātrāk. Un ar šo īpašo pulti taču tāpat sanāk lādēt divas ierīces – pulti un telefonu. Kur tas izdevīgums? Mārketings atkal izdomājis problēmu tur, kur tās nemaz nav, elementāri lai izvilktu lieku tūkstoti no maka. Uzreiz tik viegli paliek :D

    Jānis
    09.01.2019 11:32

    pie mums tas būs gan jau ka savi 700… nu nē, palikšu pie telefona bez sim.

    04.02.2019 16:12

    nesaprotu kādēļ nav atbalsts mavic air? Un vēl jo projām DJI ir uzlikuši mīksto uz kakla siksniņu turētāju!

    Reklāma