Web Analytics
More
    Reklāma

    PwC aicina jaunuzņēmumus Latvijā bez maksas piedalīties attīstības programmā Start-up Collider

    Jaunākie raksti

    Jau trešo gadu PwC organizē inovatīvu attīstības un atbalsta programmu PwC Startup Collider, kas paredzēta jaunuzņēmumiem (start-up), kuri vēlas iegūt pieredzi un attīstīt biznesu Centrālās un Austrumeiropas (CEE) tirgū. Dalība programmā ir bez maksas un pieteikties ir aicināti jaunuzņēmumi no visas pasaules.

    Šīs programmas ietvaros jaunuzņēmumiem sešus mēnešus būs iespēja mācīties un gūt starptautisku pieredzi no PwC nozaru ekspertiem, satikt lēmumu pieņēmējus, kā arī iegūt noderīgus kontaktus CEE reģionā un ārpus tā. Abas iepriekšējās PwC Startup Collider sesijas noslēdzās ar vairākiem uzņēmumu veiksmes stāstiem, kuriem izdevās ievērojami paplašināt savu biznesu dažādās pasaules valstīs.

    Reklāma

    Pretēji sabiedrībā izplatītam viedoklim, PwC nefokusējas tikai uz finanšu tehnoloģijām: “Mēs esam atvērti visiem inovatīvajiem un radošajiem uzņēmumiem un viņu piedāvātajām idejām, kas atbilst mūsu klientu tehnoloģiskajām vajadzībām un problēmām, ar kurām saskaramies diendienā. Šoreiz lūkojamies pēc jaunuzņēmumiem risku vadības, datu analīzes, mākslīgā intelekta, finanšu tehnoloģiju, lietu interneta (Internet of Things), kiberdrošības un citās nozarēs. Tas ir ļoti plašs nozaru diapazons, kas liecina par mūsu uzticību nevis segmentam, bet gan kopējai ekosistēmai, “skaidro Magdalena Kwoska, PwC Startup Collider projektu vadītāja Polijā.

    PwC Startup Collider var pieteikties ikviens jaunuzņēmums neatkarīgi no tā, kur tas ir reģistrēts. Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2018. gada 16. decembris, un tos var iesniegt tiešsaistē vietnē startupcollider.pwc.com. Visi pieteikumi nākamā gada janvārī un februārī tiks rūpīgi izvērtēti un, lai iegūtu pēc iespējas vairāk informācijas par interesantākajiem jaunuzņēmumiem, PwC eksperti tos aicinās uz intervijām klātienē vai tiešsaistē. Savukārt februāra beigās tiks paziņoti 15 daudzsološākie jaunuzņēmumi, kuri piedalīsies 6 mēnešus garajā programmā.

    Plašāka informācija par PwC Startup Collider pieejama šeit: startupcollider.pwc.com

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma