Web Analytics
More
    Reklāma

    OPPO pievienosies salokāmo viedtālruņu sacensībai nākamā gada sākumā

    Jaunākie raksti

    OPPO ir viens no lielākajiem Ķīnas viedtālruņu ražotājiem. OPPO un OnePlus viedtālruņus ražo BBK Electronics Corporation. BBK Electronics pieder Vivo un OPPO zīmoli, bet tehniski OnePlus ir OPPO meitasuzņēmums.

    Sagaidāms, ka MWC Barcelona 2019 (iepriekšējais nosaukums Mobile World Congress) norises laikā OPPO parādīs salokāmu viedtālruni. Samsung jau iepriekš formāli parādīja strādājošu salokāmā ekrāna konceptu, kas gan īsti nebūtu dēvējams par pārdošanai gatavu viedtālruni.

    Reklāma

    OPPO pārstāvis arī it kā nejauši izteicies, ka Sony strādājot pie salokāma ekrāna viedierīces, kas ir pamatīgs pārsteigums – Sony vienmēr uzskatīts par ļoti piezemētu viedtālruņu tehnoloģiju izmantotāju. Gandrīz neticami, bet no visiem Sony Xperia viedtālruņiem tikai vienam ir divas galvenās kameras.

    No OPPO tiek gaidīts arī viens no pasaulē pirmajiem 5G viedtālruņiem, kam būtu jānonāk tirdzniecībā vēl līdz vasaras sākumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    30.11.2018 11:16

    Gandrīz jāsaka, ka kamēr Apple nav ielecis šajā hype train, šis varbūt, ka nemaz nav tik svarīgs pagrieziens viedtālruņu attīstība? Jo ja jau Kalifornijas giganti neko neperina, tad jau šis nav īsts… Bet uz nopietnākas nots, but why? Es tomēr vēl līdz galam nesaprotu vai šī ir mērīšanās starp ražotājiem par to, kurš izdarīs šo labāk, jeb tas ir kaut kāds slēpts nākotnes pagrieziena punkts, kur planšetes pazudīs un būs telšetes?

    GGrs
    03.12.2018 13:13
    Reply to  Konsumer

    “telšetes” – es ceru ka šitas neaizies kursora leksikā :D

    03.12.2018 13:15
    Reply to  GGrs

    Hey, gotta be creative, ne :D? Lapšetes jau esmu izmantojis savā kanālā. Telšete arī varbūt būs…

    ProxyFromDeep
    03.12.2018 16:00

    Oppo vai tomēr Sony pievienosies locītājiem ?

    kaut kā īsti nevar saprast , nobeigums par sony un tā kamērām kaut kā nesaskan ar virsrakstu ..

    Reklāma