Web Analytics
More
    Reklāma

    Android 9 Pie Samsung flagmaņos nonāks ne ātrāk par 2019. gadu

    Jaunākie raksti

    Pasaulē lielākais un varenākais ne tikai Android, bet visu viedtālruņu ražotājs Samsung tomēr atkal visai pamatīgi aizkavēs jaunākās Android operētājsistēmas iznākšanu pat saviem jaunākajiem flagmaņiem. Baumas norāda, ka Samsung spēs Android 9 Pie Galaxy S9 sērijai, Galaxy Note9 un S8 sērijai piedāvāt tikai pēc Jaunā gada.

    Daļēji labā ziņa ir tāda, ka Samsung rīkos beta testus Samsung Galaxy S9 un Samsung Galaxy S9 Plus īpašniekiem, bet ne visi varēs testa programmatūru uzstādīt savos viedtālruņos.

    Reklāma

    Android 9 Pie atnāks kopā ar Samsung Experience 10 atjauninājumu flagmaņos. Pagaidām nav zināms, vai pie jaunās saskarnes tiks arī esošie vidējās klases, piemēram, Galaxy A sērijas viedtālruņi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    GGrs
    25.10.2018 09:39

    Nav iebildumu. Drošības ielāpi nāk laicīgi. Labāk ilgāk pagaidīt un dabūt noslīpētu updeitu, nevis saņemt uzreiz un ar buggiem. Man personīgi ļoti patīk samsung papildinājumi Android OS, piemēram tas pats edge screen un arī kopējais vizuālais tēls ir palicis diezgan nice. Kopš oreo iznākšanas uz samsung pat neprasās nova launcher lietot.

    Oskars
    26.10.2018 12:56

    A uz mana Nokia 7 plus jau ir :)

    Ingus
    27.10.2018 01:11

    Jā, tieši tā. Saņēmu jau 19.oktobrī. :)

    Reklāma