Web Analytics
More
    Reklāma

    Vai Snapchat lietotāju skaita kritums iezīmē līdzvērtīgu servisu norietu?

    Jaunākie raksti

    Snapchat mātesuzņēmums Snap Inc. pēdējā laikā nav spējis patīkami pārsteigt investorus. Snapchat pēdējo trīs mēnešu laikā apgrozīja 262 miljonus dolāru, bet zaudējumi ir 353 miljoni, kas licis uzņēmuma akcijām noslīdēt zem cenas, kāda bija noteikta akciju izlaišanas brīdī.

    Vairāki eksperti uzskata, ka Snapchat neveiksme iezīmē visu digitālo čatu, bilžu izvietošanas, čivināšanas un citu līdzvērtīgu servisu varbūt ne gluži norietu. Tiek norādīts, ka to labākās dienas jau ir aiz muguras. Investoru lielākā raize ir Snapchat spēja uzsākt pelnīt, pirms uzņēmums zaudē jebkādas izaugsmes iespējas. Līdzīgi notika ar Twitter – neviens negaidīja, ka mikroblogošanas vietne tik ātri pārstās pievilināt jaunus lietotājus un attiecīgi arī pārstās augt.

    Reklāma

    Vienlaikus jāatzīmē, ka Snapchat lietotāju skaits sarucis no 191 miljona līdz 188 miljoniem. Zaudējums nav grandiozs, tomēr Snapchat lietotāju skaits, visticamāk, turpinās krist. Daļēji lietotāju skaita samazināšanā tiek vainota Snapchat saskarnes pārveidošana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    09.08.2018 16:00

    Norieta iemesls ir gaužām triviāls. Šī gadsimta pirmo 2 desmitgažu bērni un tīņi, kuri bija šo servisu galvenais kontingents, kļūst pieauguši un viņiem vairs nav laika nodarboties ar sviestu. Un bijušie pieaugušie klienti zaudē interesi, jo cik tad var sviestoties?

    Puika
    10.08.2018 19:22
    Reply to  Krotow

    Jāpiekrīt. Snapchat ir jaunatnei vai pat bērniem. Veciem bukiem kā man tur nav ko darīt. Es pirms kāda gada arī uzinstalēju. Daži paziņas ir, bet principā tur man nav ko darīt. Ja pirms kādiem 30 vai 35 gadiem tāds Snapchat būtu, tad gan man noteikti patiktu.
    Tagad tur man ir garlaicīgi – ne man kāds ko sūta, ne man kam ir ko sūtīt:D

    Reklāma