Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung ar jauno Galaxy Tab S4 planšetdatoru atbild Apple iPad Pro

    Jaunākie raksti

    Samsung laidis klajā jauno Android planšetdatoru Galaxy Tab S4, kas palīdz uzlabot darba produktivitāti, esot darba vietā, mājās vai ceļā. Ar jauno planšetdatoru var viegli plānot darba ikdienu, saņemt paziņojumus un atgādinājumus, savienojot to ar citu Android viedierīci. Planšetdators ar elegantu dizainu, iespaidīgu ekrānu un uzlabotām izklaides funkcijām, ir piemērots tiem, kam vienlīdz svarīgi ierīci izmantot gan praktiski, gan ar stilu.

    “Jau kopš Samsung Electronics pirmsākumiem uzņēmums iegulda enerģiju un idejas, lai izveidotu jaunus produktus, kuru funkcionalitāte ļauj ērti, vienkārši un mobili strādāt,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. “Ar nepacietību gaidām, kā lietotāji atklās un izmantos jaunā planšetdatora funkcijas, lai uzlabotu ikdienas darba procesu”.

    Reklāma

    Ietaupīts sapulcēs pavadītais laiks

    Samsung planšetdators aprīkots ar Samsung DeX – programmatūru, kas ļauj ierīci izmantot kā portatīvo datoru. Tāpat kā uz portatīvā datora, arī uz Tab S4 iespējams atvērt vairākas lietotnes, tai skaitā Android un Microsoft Office programmas, samazināt vai palielināt atvērtos lietotņu logus, pārvilkt saturu starp lietotnēm, izmantot datora klaviatūras īsinājumtaustiņu un komandu funkcijas. Ar kolēģiem veidojot un rediģējot dokumentus, kas sapulču vai tikšanās laikā redzami visiem, var krietni ietaupīt darba procesā pavadīto laiku.

    Planšetdatoram pievienota arī viedā pildspalva S Pen, kas īpaši piemērota darba procesu plānošanā vai radošo ideju ģenerēšanā, zīmējot skices, rakstot un dzēšot piezīmes.1 Ar viedo pildspalvu lietotāji var ērti skicēt, pārvietot lietotnes, tulkot, sakārtot un veikt piezīmes Samsung Notes lietotnē, kā arī nosūtīt personalizētas ziņas Samsung Live Message lietotnē.

    Ar Samsung Knox drošības platformu uzņēmumi var neuztraukties par informācijas un datu noplūdi, jo uz planšetdatora esošā informācija tiek aizsargāta vairākos līmeņos. Darbam ar planšetdatoru iespējams pievienot Book Cover klaviatūru (nopērkama atsevišķi), lai ierīci varētu pilnībā izmantot kā portatīvā datora aizstājēju, īpaši esot ceļā. Tab S4 var ērti ielikt portfelī, viegli lietot darba vajadzībām lidmašīnā, ņemot vērā jaudīgo akumulatoru un ātro uzlādes iespēju.

    Ekrāns, kas lieliski kalpo gan darbam, gan izklaidei

    Jaunajam planšetdatoram ir 10,5 collu Super AMOLED ekrāns ar attiecību 16:10, kā arī izteiksmīga krāsu un spilgtu kontrastu izšķirtspēja. Papildinājumā ar četriem skaļruņiem, kas nodrošināti ar Dolby Atmos skaņas sistēmu, planšetdators var kalpot arī kā televizora aizstājējs, skatoties filmas un seriālus lieliskā skaņas un attēla kvalitātē.

    Ērti un mobili pārvaldīti ikdienas darbi

    Samsung Flow funkcija lietotājiem ļauj vienmērīgi pārvaldīt ikdienas darbu no jebkuras Android ierīces, piemēram, saņemt paziņojumus par ienākošo zvanu vai jaunākajiem e-pastiem. Ar Daily Board lietotni ērti un ātri var saņemt kalendāra atgādinājumus par gaidāmo tikšanos vai sapulci. SmartThings funkcija palīdz uzraudzīt un kontrolēt viedās mājas un citas IoT ierīces, nosūtot veicamās darbības tieši no planšetdatora – ieslēgt un izslēgt lampu, televizoru, putekļsūcēju robotu vai jebkuru citu Samsung mājas viediekārtu.

    Samsung Galaxy Tab S4 produkta raksturojums

    EKRĀNS 10.5” WQXGA (2560×1600) sAMOLED
    MIKROSHĒMU KOMPLEKTS Qualcomm® Snapdragon™ 835 Octa Core (2.35GHz + 1.9GHz)
    LTE LTE Cat.16 CA
    ATMIŅA 4GB + 64GB / 256GB, microSD līdz 400GB
    KAMERA 13MP AF + 8.0MP, Flash
    SAVIENOJAMĪBA USB3.1 (C Tips), POGO
    SENSORI Akselerometrs, Kompass, Žiroskops, RGB, Proximity Iris skeneris, Halles sensors
    INTERNETA SAVIENOJUMS Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, LTE: 4X4 MIMO / Wi-Fi: MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
    GPS GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
    IZMĒRI, SVARS 249.3 x 164.3 x 7.1 mm

    482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)

    AKUMULATORA JAUDA2 7,300mAh, ātri uzlādējams
    OS Android 8.1
    VIDEO Ierakstīšana: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps

    Atskaņošana: UHD 4K (3840×2160) @ 60fps

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    02.08.2018 12:02

    Proximity Iris skeneris, Halles sensors…

    Lapsinieks
    02.08.2018 12:59

    meklē tuvumā esošas īrisa končas!

    Jānis Ļahs
    02.08.2018 14:30
    Reply to  Lapsinieks

    Man jau šķita, ka Halles sensors čeko, vai tuvumā nav Halles Berijas.

    Reklāma