Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry drošības risinājumi būs arī CAT un Land Rover viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    BlackBerry paziņojis, ka noslēgta vienošanās ar viedtālruņu ražotāju Bullitt Group, lai piedāvātu BlackBerry Secure risinājums šī ražotāja produkcijā. Bullitt Group ražo izturīgos CAT un arī Land Rover viedtālruņus.

    BlackBerry Secure ietverti drošības risinājumi, kas pasargā viedtālruņa lietotāju no dažāda veida uzbrukumiem un mēģinājumiem nozagt datus.

    Reklāma

    BlackBerry šobrīd nodarbojas tikai ar programmatūras izstrādi, kamēr viedtālruņu dizaina radīšana un ražošana ir nodota citam uzņēmumam. BlackBerry sākot ar 2017. gada otro ceturksni pilnībā pārgāja tikai uz programmatūras izveidi, bet BlackBerry paši vairs neražo viedtālruņus. BlackBerry pilnībā apturējis ierīču izstrādi uzņēmuma iekšienē, visas viedierīču izstrādes un ražošanas funkcijas pārdotas Ķīnā bāzētajam TCL.

    BlackBerry programmatūras izstrāde ir ienesusi 189 miljonus dolāru pēdējo trīs mēnešu laikā, kas ir aptuveni 10% pieaugums pret pagājušo gadu. Bet uzņēmums vēl arvien cieš zaudējumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    madarasaule
    25.06.2018 15:28

    Jau nedēļu dzīvojos ar šo, bildē redzamo brīnumu, un tieši domāju – prasās kāds papildus drošības risinājums… :D
    Bet tikmēr… apskats lēnām top…

    NONBB
    26.06.2018 19:23
    Reply to  madarasaule

    Nezinu gan es padiskuteetu par BB droshiibu. Piemeeram par kaadu droshiibu var buut runa ja tie kas nopirka PRIV vai ko citu un nesanjem vairs Android atjauninaajumus. Vinjiem jaadziivo ar vecu versiju un droshiibas ielaapi nekaadi. Kur tad ir runa par droshiibu?

    Reklāma