Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Edge Android beta saviem ieročiem pievieno Adblock Plus

    Jaunākie raksti

    Microsoft turpina dzīties pakaļ konkurentiem – Edge Android pārlūkam neatliek nekas cits, kā apsteigt Chrome, lai kāds vispār ievērotu šī pārlūka esamību viedtālruņos. Edge Android pārlūka beta versija tikko pievienojusi pamatīgu plusu – cīņu pret reklāmām.

    Microsoft Edge for Android beta versijā atrodams iebūvēts Adblock Plus reklāmu bloķētājs. Adblock Plus ir uzskatāms par populārāko reklāmu bloķēšanas rīku, bet ik pa laikam izskan apvainojumi, ka Adblock Plus piedāvā pārdot savā bloķētājā tā dēvēto balto sarakstu – tavas reklāmas izsprauksies caur Adblock Plus. To izmantojot Amazon, Google, Microsoft un citi giganti. Pagaidām nav zināms, kad Adblock Plus integrācija nonāks Edge pārlūka stabilajā versijā.

    Reklāma

    Adblock Plus ir populārākais reklāmu bloķēšanas rīks. Tam ir vismaz 300 miljoni aktīvu lietotāju un nav nekāds brīnums, jo daudzas interneta lapas mēģina mūs apgarot ar visa veida kustīgām, mirgojošām un pat mūziku spēlējošām reklāmām. Tiesa, arī Kursors.lv ir gandrīz pilnībā atkarīgs no demonstrētajām reklāmām (Adblock Plus un citiem reklāmu bloķētājiem ir sadaļa Whitelisted domains, varbūt tur var ieviest kādu korekciju).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    21.06.2018 13:45

    Neviens pats sev astē nekodīs. Bloķēs gūgles reklāmas, atstās savējās.

    26.06.2018 12:56
    Reply to  Lapsinieks

    Kāds te sakars ar Google reklāmām?

    Lapsinieks
    26.06.2018 13:33
    Reply to  Kristaps

    vistiešākais

    26.06.2018 13:45
    Reply to  Lapsinieks

    Cik tiešs?

    Lapsinieks
    26.06.2018 14:04
    Reply to  Kristaps

    Nu beidz. Microsoft ir Bing. Tu domā, ka viņi bloķēs reklāmas ar ko viņi pelna? Viņiem tak ir tāds pats naudas krāns kā Googlei ads.

    26.06.2018 16:21
    Reply to  Lapsinieks

    Es labāk neskriešu lietām pa priekšu. Protams, vienmēr jau atradīsies lapas, kurās ir ‘apieti’ šie reklāmbloķētāji, kaut vai bloķējot pārējo lapas saturu, kamēr reklāmbloķētājs netiek atslēgts.

    Krotow
    21.06.2018 20:14

    Šobrīd gan uBlock Origin ir labāks reklāmu izgriezējs par AdBlock, kuram cauri birst vesela virkne pēdējos gados saražoto pāradresācijas spamlapu un līdzīgas nozīmes vēmekļstrēmeles, kas sabāztas pa dažādu ziņu u.tml. lapu malām.

    Critical Thinker
    23.06.2018 15:05

    nu, ja reklāmas tik ļoti traucē, tad varbūt tādus resursus neapmeklēt vispār? ja reklāmas noņemtu vispār, daudzi resursi vairs nespētu piedāvāt esošo saturu bez maksas.
    ja jau tās reklāmas tik ļoti traucē, var iet uz godīgiem maksas resursiem vai apmeklēt tikai vientuļus blogerus ar 10 lasītājiem…

    digitalk
    23.06.2018 19:43

    kaut tu turpmāk mobilās sites lasītu uz vienas ceturtdaļas ekrāna! ;)

    Reklāma