Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook piešķīra Huawei, Lenovo, TCL, Oppo speciālu pieeju lietotāju datiem

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Facebook tikko liedzis Huawei speciālu pieeju lietotāju datiem. Tātad sliktā ziņa ir tā, ka Huawei kādu laiku (ja būsim precīzi – kopš 2010. gada) varēja no Facebook izgūt paplašinātu lietotāju datu apjomu.

    Vēl sliktāka ziņa ir tā, ka Facebook vēl arvien spēkā esot līgumi par piekļuvi datiem ar Lenovo, Oppo un TCL. Facebook pagaidām šādu pieeju nodēvējis par “standarta praksi industrijā”. Facebook uzsver, ka lietotāju dati tiekot uzkrāti viedierīcēs, nevis Huawei serveros.

    Reklāma

    Huawei šobrīd tiek uzskatīts par trešo lielāko viedtālruņu ražotāju pasaulē aiz Samsung un Apple. Ik pa laikam no ASV varasiestādēm izskanējuši apvainojumi par Huawei spiegošanu Ķīnas valdības labā, kas liedzis Huawei pamatīgāk iedzīvoties ASV. Vēl šī gada sākumā CES 2018 norises laikā Huawei vēlējās izziņot sadarbību ar ASV mobilo sakaru operatoriem, bet tā vietā Huawei pārstāvim Ričardam Yu uz skatuves izspruka pāris skarbāki vārdi par ASV mobilo sakaru operatoru nevēlēšanos sadarboties. Pēcāk Huawei kā uzņēmums norobežojās no Yu paziņojumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma