Web Analytics
More
    Reklāma

    Google rudenim gatavojot Pixel zīmola viedos pulksteņus

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Google gatavo divus viedpulksteņus ar Pixel zīmolu. Tie gaidāmi rudenī kopā ar Pixel 3 sērijas viedtālruņiem. Citi baumu avoti norāda uzreiz uz trim vienlaikus ar viedtālruņiem izziņotiem Pixel pulksteņiem.

    Visi trīs Pixel viedpulksteņi saņēmuši kodētus nosaukumus Triton, Ling un Sardine. Trijotni darbināšot Qualcomm Snapdragon Wear 3100 procesors, kas veidots speciāli valkājamām viedierīcēm – Wear 3100 procesors tērē mazāku enerģijas apjomu.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināmi Google viedo pulksteņu izmēri, nav pat zināms, vai būs pieejami vairāku izmēru Google viedpulksteņi. Kodētie nosaukumi var apzīmēt parasto modeli, 4G modeli un sportiskāku vai tieši pretēji klasiskāku viedpulksteņa modeli.

    Google nekas cits neatliek – nākas vien pašiem reklamēt Wear OS, jo vairāki Wear OS pulksteņu ražotāji ir apturējuši vai sabremzējuši ražošanu zemā pieprasījuma dēļ.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    edzuslv
    11.05.2018 14:24

    Nav tā, ka nav kas ražo un Googlei jāķeras klāt. Qualcomm kopš iepriekšējās paaudzes nav izlaidis jaunus procesorus, ko ražotājiem izmantot. https://arstechnica.com/gadgets/2018/02/android-wear-is-getting-killed-and-its-all-qualcomms-fault/

    Reklāma