Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezmaksas MasterCard arī Latvijā: WestStein atceļ kartes maksu

    Jaunākie raksti

    Sākot ar 2018. gada 1. aprīli, N26 un Revolut konkurents no Latvijas, WestStein, atcēla kartes izsniegšanas maksu. Nepilnu desmit (9,99) eiro vietā, tagad priekšapmaksas Mastercard izgatavo un piegādā uz mājām jebkur Eiropā un EEZ bez maksas.

    “Dzīvojot Lielbritānijā un Vācijā, es sapratu, cik problemātiski un laikietilpīgi ir atvērt bankas kontu, ja esi nerezidents. Turklāt, tas ir tikai viens no daudziem šķēršļiem, kas padara banku produktus un pakalpojumus nepieejamus vairāk nekā 130 miljoniem iedzīvotājiem Eiropā. Par citu šķērsli var minēt arī, piemēram, sliktu kredītvēsturi. Mēs ticam, ka šiem cilvēkiem arī ir tiesības uz drošu norēķinu karti, pat ja mums tas nozīmē atcelt kartes izsniegšanas maksu.“ – informē WestStein CEO, Theodore Blik

    Reklāma

    Izmaiņas WestStein cenrādī attiecas kā uz jauniem interesentiem, tā arī uz esošajiem klientiem, kuriem ir iespēja pievienot līdz 3 bezmaksas papildkartēm savā verificētajā WestStein profilā. Šo iespēju visbiežāk izmanto vecāki, lai bērniem atvērtu norēķinu kontu bez vajadzības iesniegt bērna identitāti apliecinošus dokumentus. Vienīgais, ar ko privātajiem klientiem jārēķinās vienreiz mēnesī, ir 1€ apkalpošanas maksa, kas ir ievērojami zemāka, salīdzinot ar Latvijas banku piedāvājumiem.

    Piedevām, naudu WestStein kartes kontā var uzskaitīt ne tikai ar bankas pārskaitījumu, bet arī, nopērkot vaučeri jebkurā Narvesen Latvijā. Tātad ērts un ātrs veids, kā pārnest krājkases saturu uz drošāku vidi.

    Theodore norāda, ka kartes maksas atcelšanai drīzumā sekos papildus ieguvumi:

    • Daudzvalūtu konts – klienti varēs papildināt karti un pārvaldīt līdzekļus Eiropas eiro (EUR), Polijas zlotu (PLN), Lielbritānijas mārciņas (GBP) un ASV dolāra (USD) valūtās ar zemākām konvertēšanas komisijas maksām, nekā valūtas apmaiņas punktos. Daudzvalūtu konts lieti noderēs arī, esot ārzemēs, kur ne vienmēr no bankomātiem var izņemt eiro.
    • Izejošie SWIFT maksājumi – papildus šobrīd esošajiem SEPA ienākošajiem un izejošiem maksājumiem un SWIFT ienākošajiem maksājumiem, ar WestStein karti varēs veikt arī izejošos SWIFT maksājumus, kuru komisijas maksa solās būt ievērojamāki zemāka, nekā tā ir Latvijas un ārzemju bankās.
    • Atjaunota mobilā aplikācija – naudas atlikums kartēs, tūlītēji pārskaitījumi starp saviem kontiem, valūtu konvertēšana, papildkaršu pasūtīšana, bilances analizēšana. Šīs un citas funkcijas būs iestrādātas parocīgā interfeisā, lai aplikācija būtu ērti lietojama ikdienas steigā.

    Kopš uzņēmuma dzimšanas dienas 2015. gada 2. februārī, WestStein priekšapmaksas karti izmanto jau vairāk nekā 27 valstīs. WestStein komanda Latvijā ir atvērti komunikācijai un sniedz atbalstu gan privātpersonām, gan korporatīvajiem klientiem 6 valodās – latviešu, krievu, angļu, vācu, lietuviešu, igauņu – un drīzumā papildinās šo klāstu ar poļu un franču valodu.

    Vairāk info un vienkārša pieteikšanās savai kartei – www.weststein.lv

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oldschool zerolemon fan
    17.04.2018 20:37

    Izlasot virsrakstu, nopriecājos, bet sajūsma noplaka uzreiz pēc izlasīšanas ka “Vienīgais, ar ko privātajiem klientiem jārēķinās vienreiz mēnesī, ir 1€ apkalpošanas maksa” . Skaidrs, ka reklāmas raksts, kas arī netiek slēpts, bet nu virsraksts ir maigi izsakoties maldīgs. Kur te kaut kas ir “bez maksas”? :( Izdošana bez maksas nekādi neskaitās, ja gada laikā vienalga būs jāatdod 12eur par karti.

    Madars
    17.04.2018 22:04

    ” mēneša maksa ir ievērojami zemāka” :) Piemēram, Blueorange bankai karte ir bez maksas. Citadelei 1.20 mēnesī.

    emozo
    18.04.2018 00:51

    Ja kādam vēl kas nav skaidrs :)

    WESTSTEIN
    Mēneša maksa: 1€
    izejošais maksājums: 0.55€
    ienākošais maksājums: 0.55€

    N26
    Mēneša maksa: BEZMAKSAS
    izejošais maksājums: BEZMAKSAS
    ienākošais maksājums: BEZMAKSAS

    REVOLUT
    Mēneša maksa: BEZMAKSAS
    izejošais maksājums: BEZMAKSAS
    ienākošais maksājums: BEZMAKSAS

    BLUE ORANGE
    Mēneša maksa: BEZMAKSAS (+banka maksā klientam 5% no konta atlikuma)
    izejošais maksājums: BEZMAKSAS
    ienākošais maksājums: BEZMAKSAS

    Lauris Špats
    18.04.2018 09:55
    Reply to  emozo

    Hehe, es arī uzķēros uz clickbait. Jau nobijos, ka bija nepareizs lēmums
    pāris mēnešus atpakaļ atteikties no WestStein. Bet izrādās – nav gluži
    viss kā virsrakstā.. P.S. Lielisks apkopojums, paldies! :)

    Andris Tauriņš
    19.04.2018 16:46
    Reply to  emozo

    BlueOrange vēl + 5% par visiem pirkumiem degvielas stacijās.

    11.10.2018 21:09

    Vai viņai ir kāds pluss, salīdzinot ar swedbank karti vai kādu citu kredītkarti, izņemot jau komentētās?

    Haris
    01.08.2019 18:20
    Reply to  AndrisB

    protams,ka ir priekshrocibas, VID nevar noblokeet un tiesu izpilditaji arii ne!

    Reklāma