Web Analytics
More
    Reklāma

    IT uzņēmums TestDevLab atver jaunu biroju Liepājā

    Jaunākie raksti

    Latvijas IT uzņēmums TestDevLab, turpinot attīstīt savu biznesu, Liepājā atver savu trešo biroju, (F. Brīvzemnieka ielā 7). Tādējādi uzņēmums savus programmatūras testēšanas un izstrādes pakalpojumus klientiem Latvijā un visā pasaulē nu piedāvā no trīs birojiem, kas atrodas Rīgā, Ventspilī un Liepājā.

    Ervins Grīnfelds, TestDevLab līdzdibinātājs: “Tā kā klienti augstu novērtē mūsu darba kvalitāti un tajā saskata augstu pievienoto vērtību, tad strauji augam un attīstāmies. Tas ir radījis nepieciešamību atvērt jau trešo biroju Latvijā. Liepāju redzam kā stratēģiski nozīmīgu struktūrvienību, kuru turpināsim attīstīt, plānojam arī paplašināt sadarbību ar vietējiem sadarbības partneriem. Jaunā biroja atvēršanu Liepājā lielā mērā noteica veiksmīgā sadarbība ar Liepājas Universitāti, kas uzklausīja mūsu vajadzības un aktīvi iesaistījās pirmo jaunā biroja darbinieku piesaistē. Aicinām mums pievienoties programmatūras testētājus, izstrādātājus, kā arī nodrošināsim prakses vietas studentiem. Uzskatu, ka darbs pie starptautiskiem projektiem mūsu pieredzējušo kolēģu vadībā viņiem būs ļoti saistošs, sniegs lielu pieredzi un palīdzēs attīstīt savas IT prasmes.”

    Reklāma

    Uzņēmuma sniegtos programmatūras testēšanas pakalpojumus izmanto gan vietējie, gan starptautiskie uzņēmumi, un tie ļauj izlaist tirgū kvalitatīvu programmatūru ātrāk. Uzņēmuma darbības gaitā ir gūta milzīga pieredze testējot programmatūru (tīmekļa vietnes, serveru risinājumus un mobilās lietotnes) telekomunikāciju, finanšu u.c. jomu uzņēmumiem. Uzņēmuma testēto programmatūru lieto vairāk nekā 1.5 miljards cilvēku visā pasaulē. Paralēli konsultāciju pakalpojumiem TestDevLab izstrādā arī paši savus ar programmatūras testēšanu saistītus produktus, piemēram, mobilo lietotņu testēšanas produktu Test48.com, tīmekļa risinājumu testēšanas  un slodzes pārbaudes risinājumu Apimation un mobilo lietotņu baterijas un datu lietojuma atskaišu rīku BatWEB.

    TestDevLab ne tikai piedāvā darba un prakses iespējas uzņēmumā, bet arī aktīvi iesaistās vietējos IT jomas pasākumos, daloties ar savu pieredzi un motivējot jauniešus uzsākt studijas IT jomā.

    Uzņēmumu TestDevLab 2011. gadā dibināja divi bijušie Skype inženieri Andrejs Frišfelds un Ervins Grīnfelds. Uzņēmuma pamatkompetence ir programmatūras testēšana, un tas Latvijas un ārvalstu klientiem piedāvā plaša spektra programmatūras testēšanas pakalpojumus un produktus, kas palīdz ātrāk un kvalitatīvāk izstrādāt tīmekļa vietnes, mobilās lietotnes u.c. IT risinājumus. TestDevLab sadarbojas ar jaunuzņēmumiem un globāliem uzņēmumiem kā Skype, Microsoft, WorldRemit, Orange, Twilio, Truecaller u.c. Programmatūru, kuru testē uzņēmums, visā pasaulē lieto virs 1.5 miljarda cilvēku. Uzņēmumā strādā 100 darbinieki, un tam ir biroji Rīgā, Ventspilī un Liepājā. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu (2016. gadā), The Red Jackets Eksporta izcilības balvu (2017. gadā), un uzņēmuma radītais mobilo lietotņu testēšanas produkts Test48.com bija finālists prestižajā The European Software Testing Awards balvā 2017. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma