Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei prezentē Huawei P20 un Huawei P20 Pro kamerofonus

    Jaunākie raksti

    Šodien, 27. martā, Parīzē, ekskluzīvā atklāšanas pasākumā Huawei pasaulei prezentēja jaunos flagmaņus Huawei P20 un Huawei P20 Pro. Huawei P20 Pro ir pirmais telefons pasaulē, kurā iestrādāta Leica trīskāršā kamera, un abām ierīcēm P20 un P20 Pro piemīt vēl neredzētas mākslīgā intelekta sniegtās iespējas, tehnoloģiju un mākslas apvienojumu, sniedzot lietotājiem elpu aizraujošu viedtālruņa lietošanas pieredzi.

    Huawei radīja jaunus viedtālruņu fotografēšanas standartus, līdz ar Huawei P9 modeļa iznākšanu, kam bija iestrādāta pirmā Leica duālā kamera. Savukārt līdz ar P20 sērijas viedtālruņu iznākšanu, Huawei padara profesionālas fotografēšanas pieredzi pieejamu ikkatram.

    Reklāma

    “Radot šo viedtālruņu sēriju un nemitīgi attīstot zīmola produktu inovācijas un dizainu, mēs smēlāmies iedvesmu mākslas nozarē,” stāsta Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer Business Group izpilddirektors. “Jaunie Huawei P20 sērijas viedtālruņi turpina jau iesākto sadarbību ar Leica zīmolu. Huawei P20 Pro iestrādātas trīs inovatīvas kameras lēcas, Huawei P20 apveltīts ar spējīgu duālo kameru, kā arī abās ierīcēs ir iestrādāts mākslīgais intelekts, kas ļauj pat dinamiskākajam lietotājam notvert un dalīties ar katru piedzīvoto mirkli tik efektīvi kā neviens cits viedtālrunis.”

    P20 sērijas viedtālruņi ieguvuši DxOMark augstāko novērtējumu, sniedzot lietotājiem neatkārtojamu fotografēšanas pieredzi.

    Galvenās Huawei P20 sērijas tālruņu iezīmes:

    • Huawei P20 Pro viedtālrunī iestrādāta revolucionārā trīskāršā Leica kamera ar 5x Hybrid Zoom funkciju un Huawei P20 modelī iestrādāta jauna divkāršā Leica kamera;
    • Inovatīvās fotografēšanas funkcijas ar Master AI nodrošina uz mākslīgo intelektu balstītas profesionālās fotografēšanas iespējas, un Huawei AIS (MI attēla stabilizācijas funkcija) nodrošina jaudīgu mākslīgā intelekta darbinātu kameras stabilizācijas tehnoloģiju;
    • Jaunie Huawei P20 un Huawei P20 Pro viedtālruņiem ir nevainojams korpusa dizains, satriecošās krāsās;
    • Jaunākajiem flagmaņiem ir iespaidīga veiktspēja, ko nodrošina Kirin 970 ar īpaši veidotu neironu procesoru un EMUI 8.1 operētājsistēmu, kas balstīta uz Android 8.1, lai garantētu izcilu lietotāja pieredzi bez jebkādas aizķeršanās.

    Mākslas un tehnoloģiju apvienojums

    Huawei P20 sērijas viedtālruņi veidoti, sekojot līdzi jaunākajām modes tendencēm. Pati pamanāmākā pārmaiņa Huawei P20 un Huawei P20 Pro viedtālruņu dizainā ir jaunā, ekskluzīvā krāsa Twilight (krēslas violetā), kas izveidota, uzklājot vairākas kārtas NVMC optiskā pārklājuma zem stikla korpusa tālruņa aizmugurē. Tādejādi šī gaisma, kas uzspīd tālruņa virsmai, tiek lauzta un veido pakāpenisku krāsu pāreju no zilas līdz violetai, radot skaistas krāsu saspēles. P20 Pro tālruņi būs pieejami Twilight (krēslas violetā) , melnā un pusnakts zilā krāsā, Savukārt, P20 būs melnā, zilā un rozā krāsās.

    Tāpat ierīces aprīkotas ar Huawei pilnekrāna displeju (5,8 collu ekrāns Huawei P20 un 6,1 collu ekrāns Huawei P20 Pro) ar īpaši plānu korpusa rāmi, iespaidīgu attiecību starp ekrānu un telefona korpusu, kā arī ekrānu, kas vienlaidus sakļaujas ar noapaļotajām malām īpaši ērtai tālruņa turēšanai.

    Gaismas un tehnoloģiju iedvesmota – jauna ierīce tiem, kas aizraujas ar fotografēšanu

    Huawei P20 sērijas viedtālruņu fotokamerās tiek atspoguļots gaismas skaistums, kas tālruņa lietotājiem sniedz tādas iespējas, kas uzlabo ikkatru fotografēšanas pieredzes mirkli. Huawei P20 Pro viedtālrunī ir  iestrādāta Leica trīskāršā kamera ar līdz šim lielāko pikseļu skaitu tirgū piedāvāto viedtālruņu vidū. Huawei P20 Pro kameru konfigurācijā iestrādāts 40 megapikseļu RGB sensors, 20 megapikseļu melnbaltais sensors un 8 megapikseļu sensors ar telefoto lēcu. Tāpat kamera aprīkota ar jaunu 3x telefoto lēcu  (VARIO-SUMMILUX 1:1.6-2.4/27-80ASPH), kā arī 5x Hybrid Zoom funkciju. Tāpat jaunā Huawei P20 tālruņa kamera aprīkota ar īpaši jutīgu attēlu sensoru, lai spētu uzņemt bildes zema apgaismojuma apstākļos, nodrošinot gaismjutību līdz pat ISO 102400.

    Huawei P20 tālrunis attīstījies uz tā iepriekšējo priekšgājēju modeļu pamata un ir aprīkots ar pilnīgi jaunu Leica divkāršo kameru, kura iekļauj 12 megapikseļu sensoru ar maksimālo pikseļu izmēru līdz pat 1.55 mikrometriem, kā arī 20 megapikseļu melnbalto sensoru, kas ievērojami uzlabo tālruņa spēju uzņemt lielisku foto pat zema apgaismojuma apstākļos.

    Huawei P20 sērijas viedtālruņi atbalsta sešu asu stabilizācijas funkciju ar 960fps slow motion funkciju, kas ir līdz par 4x augstāka kā standarta 240fps funkcija, un tā spēj attēlot to, kas nav redzams ar neapbruņotu aci. Kamerā ir iestrādāta fotoattēlu uzņemšanas funkcija, kas spējīga uzņemt attēlu vien 0,3 sekundēs.

    Master AI fotogrāfēšanas pieredze katram

    Huawei P20 sērijas tālruņu Kirin 970 procesors ar īpaši veidoto neironu procesu vienību automātiski atpazīst līdz par 500 dažādiem fotografēšanas scenārijiem 19 dažādās kategorijās, kā arī spēj izvēlēties pareizos uzstādījumus vajadzīgajā brīdī, nodrošinot profesionālas kvalitātes fotoattēlus pat fotogrāfiem amatieriem. Jāpiebilst, ka Huawei MI attēlu stabilizēšanas funkcija palīdz uzņemt lieliskus, naksnīgus foto pat bez statīva palīdzības. Tāpat Huawei uzlabotā kamera aprīkota ar pavisam jaunu 4D prognozējošo fokusa iespēju. Šajā režīmā tālruņa kamera paredz objektu pārvietošanos un koncentrējas uz tiem ar īpašu vērību, lai notvertu ikvienu kustīgo objektu detaļu. Jaunums Huawei P20 sērijas telefonos ir arī mākslīgā intelekta atbalstīta kompozīcijas funkcija, kas piedāvā viedus ieteikumus grupu bilžu un ainavu foto uzņemšanai.

    Papildus gan P20, gan P20 Pro viedtālruņi ir aprīkoti ar 24 megapikseļu priekšējo kameru, ar mākslīgā intelekta darbinātu skaistuma uzlabošanas funkciju un 3D portreta apgaismojumu, kā rezultātā tiek iegūtas skaistas pašbildes, panākts dabiska izskata ādas toņa uzlabojuma efekts, delikāti izceltas sejas kontūras un iespējami reālistiski 3D uzlabojumi.

    Tāpat Huawei izveidojuši savu patentēto aplikācijas Prisma versiju īpaši Huawei P20 sērijai, kas nodrošina reāllaika fotogrāfiju filtru ieteikumus, kas balstīti uz kadrā redzamo objektu un ainavu atpazīšanu. Tā skaitļošanas jauda ir aptuveni 3-4 reizes lielāka nekā uz mākoņa balstītajai versijai. Savukārt sadarbībā ar Google, Huawei P20 sērijas tālruņi atbalsta arī Google ARCore, nodrošinot uzlabotas papildinātās realitātes iespējas.

    Līdzīgi kā Huawei Mate 10 sērijas ierīces, arī Huawei P20 tālruņi aprīkoti ar SuperCharge ātrās uzlādes funkciju, kurai piešķirts TÜV Fast-Charge  drošības sertifikāts. Tāpat Huawei P20 Pro 4000 mAh jaudīgā un Huawei P20 3400 mAh jaudīgās baterijās darbojas mākslīgā intelekta darbināts enerģijas pārvaldības rīks.

    Huawei P20 un P20 Pro cenas un pieejamība Latvijā

    Huawei P20 un P20 Pro Latvijā būs pieejami sākot no 19.04.18. Sākot no 28.03.18 būs iespējams pieteikties šo tālruņu iepriekšpārdošanai uz saņemt dāvanā 360° kameru. P20 cena veikalos būs aptuveni 649,-EUR. Savukārt Huawei P20 Pro cena būs aptuveni 849,-EUR.

    Reizē ar jaunajiem P20 sērijas viedtāruņiem, Huawei izziņojis jaunus audio aksesuārus: Huawei FreeBuds austiņas un Huawei ārējo skaņu izolējošo austiņu trešo versiju, ko varēs iegādāties līdz ar jaunajām P20 sērijas ierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    33 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    27.03.2018 17:42

    Ričardu vajag nelaist uz skatuves. Nebaudāms pasākums. Un nez, cik viņi dxomark samaksājuši – tas punktu lēciens ir vienkārši nenormāls. papētot tuvāk atsevišķas bildes Pixel joprojām labākas. Low-light gan vienkārši visus sasit lupatās.

    Kristaps
    27.03.2018 18:06
    Reply to  Lapsinieks

    Nav vairs pixelis labākais, pat S9 izliek pixeli, ja netici, papēti Anandtech semplus, drīzāk Tev vienkārši patīk tas, kādas bildes iznāk no pixeļa, bet tehniski, pixelis vairs netur līdzi. https://www.anandtech.com/show/12520/the-galaxy-s9-review/10

    x
    27.03.2018 18:39

    > nodrošinot profesionālas kvalitātes fotoattēlus pat fotogrāfiem amatieriem

    tālāk var nelasīt)
    ja tur viņi iedziļinātos prof.kval. jēdzienā…..

    Lapsinieks
    27.03.2018 20:07
    Reply to  x

    padalies – kas profesionālas kvalitātes pamatjēdzieni. lūdzu, lai mums, kursorā, vairs nav domstarpību.
    Fotogrāfa iemaņas, izglītība, iemaņas? Sensora izmērs? minimālā vai maksimālā aperatūra vai citi parametri?

    x
    27.03.2018 22:23
    Reply to  Lapsinieks

    ja uz skriešanas apaviem uzraksta professional, vai uzvelkot tos, rezultāts būs profesionāls?

    Lapsinieks
    27.03.2018 22:39
    Reply to  x

    a bez muldēšanās? pa tēmu?

    x
    27.03.2018 23:31
    Reply to  Lapsinieks

    muldēšana ir uzrakstīt “nodrošinot profesionālas kvalitātes fotoattēlus pat fotogrāfiem amatieriem”

    nav nekādas definīcijas. redaktoram vajag bildi, ko var izmantot noteiktam nolūkam un ja der, tad der. vienā gadījumā saviebsies par top spoguleni, citā – paņems no jebkura telefona. ja neder saturs – tad vienalga, ar ko bildēts. ja der saturs divām, tad ņems to, par kuru mazāk jāmaksā (par izmantošanu + par novešanu līdz publicējamam stāvoklim).

    nepasakot par pielietojumu – nav arī jēgas jēdzienam “profesionāla kvalitāte”. šajā rakstā tas vairāk tēmēts uz tiem, kas pirmo reizi mūžā uztaisīs bildi ar suni/puķi fokusā un pārējo ārpus tā.

    Edgars Sosnars
    28.03.2018 08:11
    Reply to  Lapsinieks

    Ļoti vienkārši – ja ar to spēj nodrošināt iztikai, nedarot neko citu, tad tu esi profesionālis.

    Lapsinieks
    28.03.2018 08:32
    Reply to  Edgars Sosnars

    ļoti labs formulējums.

    x
    28.03.2018 09:35
    Reply to  Edgars Sosnars

    cik nav tādu, kuri naudu prasa, cilvēki viņiem maksā un iztikšana sanāk, bet rezultāts ir palicis amatiera apakšējā līmenī.

    reiz kāzās cilvēki, nesaprotot ko izvēlas, bija noalgojuši fotogrāfu, kam pirmās dienas beigās izbeidzās baterija, vakarā viņš pielēja seju, otrā dienā pļavā meklēja pairsto statīvu un pēc mēneša skatoties bildes, es atcerējos teicienu “ēdiet un dzeriet mazāk, bet netaupiet uz kāzu fotogrāfa”.

    tātad, tas bija profesionālis? es saku, ka nē. nav svarīgi, ka arī tā var pelnīt iztiku.

    Skābene
    28.03.2018 10:06
    Reply to  x

    Protams, ir arī drebelīgās rokas filmētāji, kas tupa ieraksta diskā safilmēto!
    Un ir tādi kas vēl mēnesi pēc filmēšanas montē video, tā lai tas būtu skatāms un nebūtu jāžāvājas to skatoties! :D
    Tu saņem to, par ko maksā!

    x
    28.03.2018 10:21
    Reply to  Skābene

    protams. bet par to jau runa – ne visi tie, kas pelna sev iztiku ar kādu nodarbi, ir profesionāļi. tā ir tikai daļa no profesionāļa.
    aiz profa nav jāiet sakopt, tas nemaina noteikumus spēles gaitā, piegādātais rezultāts atbilst industrijas standartiem par kvalitatīvu darbu.

    y
    28.03.2018 21:18
    Reply to  x

    Nē nu, ja cilvēkiem nav skaidrs, ka fotogrāfs kaut, ko maksā, tad paši vainīgi, ka iegrābās. Portfolio apskatījam viņam? Šie mūžīgie ietaupītāji neko citu arī nav pelnījuši. Sviests!
    Edgars nepareizi uzrakstija. Proti, ja Tu vari LABI ar to nopelnīt, tad Tu esi profesionālis.

    28.03.2018 17:03

    Pirmās izjūtas par P20 Pro kamerām. Auto režīmā viss it kā notiek ātri, varētu vēlēties kādu maigāku HDR iestatījumu.

    Tikko pārej kāda citā režīmā, gatavojies ka nāksies telefonu turēt mierīgi arī pēc kadra uzņemšanas. Kameras app par turēšanas nepieciešamību brīdina, manuprāt, pārāk vēlu. Normāli jau būtu telefonu gandrīz ielicis kabatā.

    Jaunais nakts režīms izskatās daudzsološi. Bet jāpēta sīkāk.

    neJANIS
    30.03.2018 13:54
    Reply to  Artis Ābols

    Jau tiek testēts? Nevaru saprast vai rezervēt vai nē, gaidu apskatus. Par to kameru arī nevar saprast, tumsā it kā ir tiešām labi priekš telefona (lai gan PIXEL dažos scenārijos pat šķiet acij tīkamāks), bet dienasgaismā neko pārāku par konkruentiem nesaskatu, tās pašas problēmas, kas visām telefonu kamerām, ir ok, bet līdz fotokameras aizvietošanai tur kā līdz Mēnesim.

    04.04.2018 10:44
    Reply to  neJANIS

    Pāris dienas pastaipīju līdzi P20 Pro, bet aktīvi nelietoju.

    Manuprāt, aizmugures vāka kvalitāte pieklibo, to var ļoti ātri saskrāpēt. Tāpat kamera baigi torčī ārā no korpusa, tā ir ļoti neaizsargāta.

    Šobrīd skatos, ka kamerai ir mūžsenā slimība ar sārtu plankumu kadra centrā, ja pavērs pret pelēku vai brūnu objektu. Baigi traki sārtais pleķis uzvedas tumsā. Bildi pielikšu biku vēlāk.

    Visādi citādi kamera šķiet lietojama, ne sliktāka par Galaxy S9 sēriju. Dažbrīd gan P20 Pro baigi ilgi kaut ko renderē pēc foto uzņemšanas.

    Kopumā ir nedaudz nepabeigta sajūta, bet telefons jau arī nav iznācis pircējam pieejams.

    04.04.2018 10:47
    Reply to  neJANIS

    comment image

    04.04.2018 10:48
    Reply to  neJANIS

    1x zoom
    comment image

    04.04.2018 10:49
    Reply to  neJANIS

    5x zoomcomment image

    04.04.2018 11:01
    Reply to  Artis Ābols

    1x zoomcomment image o

    KKTK
    28.03.2018 17:23

    Kad futbola laukuma malā sāks parādīties avīžu fotogrāfi tikai ar Hujavejiem rokās, tad tikai, pa manam, viņi drīkst sākt lietot vārdu “profesionālas”.

    Kartupelis3
    29.03.2018 08:11

    Izskatās labs telefons. Tas, ka ir pat diskusija profesionāls/neprofesionāls, nevis uzreiz pasaka – nu bildes sūc – jau ir labs rādītājs :)

    BET kāpēc to nišu vajag!! Droši vien jūs jau izcepāties par to tam veltītajā rakstā (nelasīju).. bet comon – kāpēc jāsačakarē labs telefons? Tiešām blakus pogai nevarēja salikt? Tak uz selfiju var pagriezt to telefonu..

    Lapsinieks
    29.03.2018 09:53
    Reply to  Kartupelis3

    robu var izslēgt. tobiš – apgriezt reversā, ka info balts uz melna un ekrāns paliek normāls

    Lapsinieks
    29.03.2018 16:27
    Reply to  Kartupelis3

    es pat teiktu, ka huawei ir defektu pārvērtis par efektu. starp citu – par spīti daudzo aifonistu cerībām, apple spītīgi to netaisās darīt.

    Nelabojams
    29.03.2018 10:28

    Jau kopš seniem laikiem veikalings to vien ir darījis, kā mēģinājis apjāt fiziku. Nav grūti saprast, kurš būs uzvarētājs pēc būtības… un, vienlaikus arī, ko izvēlēsies patērētājs vulgaris.

    x
    29.03.2018 10:32
    Reply to  Nelabojams

    fizika vienmēr uzvarēs, bet patvulgaris izvēlēsies to, ko viņam ieveikalos, pat ja tas noved pie kognitīvās disonanses.

    Lapsinieks
    29.03.2018 16:29
    Reply to  x

    maza jēga no fizikas uzvaras, ja spoguleni nevar iebāzt kabatā.

    x
    29.03.2018 19:13
    Reply to  Lapsinieks

    >spoguleni nevar iebāzt kabatā

    arī tā ir fizika, kind of)

    Lapsinieks
    29.03.2018 11:49

    grauzuma heiteriem (arī man)comment image

    Kartupelis3
    29.03.2018 12:57
    Reply to  Lapsinieks

    hmm.. šajā bildē tiešām neizskatās slikti..

    Lapsinieks
    29.03.2018 16:28
    Reply to  Kartupelis3

    es pat teiktu, ka huawei ir defektu pārvērtis par efektu. starp citu – par spīti daudzo aifonistu cerībām, apple spītīgi to netaisās darīt…

    y
    29.03.2018 21:30
    Reply to  Lapsinieks

    Jāatzīst, izskatās tiešām lieliski.
    Te nu huaweis tiešām labi pastrādājis.

    Lapsinieks
    29.03.2018 21:41
    Reply to  y

    smalkā ironija?

    Reklāma