Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola varētu atjaunot vēsturisko RAZR telefonu sēriju

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Motorola varētu sekot Nokia (HMD Global) paraugam un celt gaismā atjaunotus RAZR telefonu sērijas telefonus. Nokia ar 3310 atjaunoto versiju veicas visai labi, pat ļoti labi, tikko izziņots arī Nokia banāntelefons 8110.

    Motorola RAZR telefoni savā laikā bija ne mazāk slaveni par Nokia 3310, arī tos varēja redzēt vairākās filmās un seriālos. Turklāt Motorola RAZR telefoni bija atvāžami, šobrīd vismaz Eiropā atvāžamus telefonus iegādāties nav iespējams. No lielajiem ražotājiem tikai Samsung piedāvā atvāžamus telefonus, bet tie paši pieejami Japānā.

    Reklāma

    Vēsturisko telefonu atjaunošana ļauj ātri un viegli nopelnīt uz to pircēju rēķina, kuri kādreiz lietojuši pirmos telefonu modeļus, un kuri īsti nevēlas izmantot viedtālruņus. Nokia 3310 cena ir samērā augsta, bet ieguvums ir dēvējams drīzāk par nemodernu. Par nostaļģiju jāmaksā!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    01.03.2018 09:54

    lai viss būtu autentiski, operatori visu šo retro trubu lietotājiem varētu piedāvāt to laiku tarifus – stundām ilgā čalošana apklustu diezgan strauji)

    Artanis
    01.03.2018 12:08

    No vienas puses forši, no otras puses – man jau derdzas šitā ražotāju sērfošana uz nostaļģijas viļņa. Visas ‘retro’ konsoles, veco mobilo telefonu reboot’i, jaunu kārtridžu spēļu izlaišana, utt. Nu bļe, cik var kāst naudu no mums, astoņdesmito un deviņdesmito jauniešiem.

    Lapsinieks
    01.03.2018 12:22
    Reply to  Artanis

    tajā pašā laikā ir daži izņēmumi – reku virtuves rādžiņš ar izcilu skaņu (tam aktīvais sabvūferis vērsts uz apakšu un ja uzlikts uz kārtīga koka skapja, tad basi reāli kruti) Pamatīgi uzbūvēts un smags pēc velna. Retro – vislabākajā nozīmē.comment image

    bombelats
    01.03.2018 12:33
    Reply to  Artanis

    Arī šajā jomā spēkā ir spirālveida attīstība, jeb viss jaunais ir aizmirsts vecais utt un tml. Kāst var tad, ja ir kas uz to pavelkas, nav jau spiesta lieta. Cilvēki izgāž milzu naudu par vis ko: krāmiem antikvariātā, Lenona vēstulēm vai pagulēšanu viesnīcas gultā, kur it kā esot gulējusi Merilina. Katram savi tarakāni galvā ;)

    fake
    02.03.2018 08:22

    Bija lietošanā Razr2. Brīnišķīgs telefons. Razr2 bija 2 mīnusi – neadekvāti maza baterija, kas vienkarši nespēja nobarot divus displejus, rezultātā baterija jau bija tukša ap pusdienlaiku, un regulāra zvanu “nomešana”.

    Uldis M.
    02.03.2018 08:33

    Nu lai jau taisa – bet lai nekāpj tai pašā grāvī kur HMD ar saviem plastmasas lētučiem vecās formās…
    Lai taisa ar metāla korpusu, labu displeju un kameru – tad šis verķis būs patiešām interesants.

    x
    02.03.2018 08:47
    Reply to  Uldis M.

    atkal šis metāla korpuss) kompozītmateriāli ir izturīgi, no tiem var izgatavot vellapēdu un braukt ar to.
    displejs, manuprāt virs minimālās cenas nav sliktu displeju – cik % vispār redz tos smalkumus, ko tik labi apraksta marketologi. aklajā testā neliels skaits cilvēku atšķirtu dažādu cenu kategoriju ekrānus, ja tos saregulētu gana spilgti kā patīk pekaušiem.

    es teiktu, ka 2018. g. daudz svarīgāk, ko telefons māk un vai tā projektētais dzīves ilgums atbilst cenai, un ļoti reti tas atkarīgs korpusa (tas….salocījās) vai ekrāna. kameru apzināti nepieminu)

    darklight
    03.03.2018 08:22

    Kas par muļķībām, ka nav atvāžamo telefonu? Tikko sievasmātei Alcatel nopirku. A tās vecās Motorolas… Stilīgas varbūt bija, bet vispār baisie mēsli.

    Reklāma