Web Analytics
More
    Reklāma

    “Revolut” atver pieeju kriptovalūtām visiem patērētajiem – maiņas procesi notiek ātrāk nekā 30 sekundēs

    Jaunākie raksti

    “Revolut” paziņoja ilgi gaidīto jaunumu – no šā brīža pieeja kriptovalūtu pakalpojumiem būs pieejama visiem patērētajiem, kuri varēs pirkt, glabāt un izmainīt bitmonētas, litemonētas un ēteru no 25 fiat valūtām ātrāk nekā 30 sekunžu laikā. Visi patērētāji, kuri vēlas pieiet kriptovalūtas pakalpojumam, nonāks kopējā gaidītāju sarakstā un pakāpeniski sagaidīs piedāvājuma atvēršanu.

    Lai kriptovalūtu lietošana būtu vēl ērtāka, “Revolut” pirmo reizi pasaulē sniedz iespēju maiņu veikt izmantojot jebkuru no 25 dažādajām fiat valūtām – tādā veidā tie, kuri vēlas kriptovalūtu iegādāties par, piemēram, Polijas zlotiem vai Šveices frankiem, izvairīsies no valūtas maiņas maksājumiem, jo nenāksies naudu sākumā izmainīt ASV dolāros vai eiro.

    Reklāma

    Mazāk par 30 sekundēm ilgstošā naudas maiņa uz kriptovalūtu ir pagaidām ātrākais un vienkāršākais veids pasaulē tiem, kuri vēlas iegūt pieeju kripto aktīviem. Kriptovalūtas tiek glabātas “Revolut” sīklietotnē, bet patērētāji savā starpā pilnīgi bez maksas var pārsūtīt esošās  bitmonētas, litemonētas vai ēteru.

    Par pirmo kriptovalūtu piedāvājuma fāzi tika paziņots pagājušā gada decembrī – tad pieeju pie tām varēja saņemt patērētāji, kuri ir “Premium” locekļi vai tie, kuri “Revolut” veiksmīgi pievienoja vēl trīs personas. Tāds ierobežojums “Revolut” palīdzēja savaldīt neticami lielo interesi par pakalpojumu.

    “Bijām pārsteigti par to, cik cilvēku bija ieinteresēti par mūsu kriptovalūtu pakalpojumu, tādēļ tagad priecājamies, ka varam to piedāvāt visiem saviem patērētājiem. Visas sistēmas tika atbilstoši atjaunotas un testētas, tādēļ esam pilnībā gatavi tikt galā ar pieprasījumu un izvairīties no sistēmas traucējumiem”, – apgalvo “Revolut” Baltijas reģiona vadītājs Andris Bičeika (Andrius Bičeika).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Alksnis
    06.02.2018 13:41

    pagaidām vēl nav pieejama kripto valūta

    Kaspars Melkis
    08.02.2018 12:16

    Nepatīkami. Pašreizējās kriptovalūtas ir amorālas, jo izkūpina gaisā elektrību. Laikam atteikšos no Revolut, ja tās tiešām tiks atbalstītas.

    x
    08.02.2018 12:41
    Reply to  Kaspars Melkis

    pag, saražos galīgu skaitu un pārstās. turklāt, elektrību taču varot ražot izmantojot saules vai ūdens enerģiju, nevajag par varītēm dedzināt vērtīgās dinozauru fekālijas.

    zelta nauda varēja pastāvēt, jo zeltam nebija cita pielietojuma, kā ar to mainīties. tagad no tā māk taisīt daudzko noderīgu, ieskaitot zobus reperiem.

    katrai evolūcijas fāzei labāk der cits maksāšanas līdzeklis, arī bitnaudas kādreiz būs noiets posms.

    Kaspars Melkis
    08.02.2018 12:57
    Reply to  x

    Nav tā, ka saražos visas, jo tas ir uztaisīts tā, ka pieaugs ražošanas grūtības.

    Pasaule jau atteicās no zelta standarta, jo tas vairs nedarbojās dinamiskā ekonomikā. Kāpēc lai šajā posmā mums būtu jāatgriežas pie zelta?

    x
    08.02.2018 13:09
    Reply to  Kaspars Melkis

    tiesa, pie zelta atgriezties nevajag. bet kāpēc lietot papīru? papīrs kalpo vienīgi kā starpposms maiņā uz cipariem bankas kontā.

    Kaspars Melkis
    08.02.2018 13:14
    Reply to  x

    Mazos maksājumos papīram nav nekādas vainas.

    Reklāma