Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps ziņos, kad jākāpj ārā no sabiedriskā transporta

    Jaunākie raksti

    Google Maps lietotne Android un iOS viedierīcēm pievieno jaunu un ļoti noderīgu iespēju – paziņojumus par mirkli, kad būtu jākāpj ārā no sabiedriskā transporta. Google Maps par nepieciešamību izkāpt ziņos ar tā saucamo push paziņojumu.

    Līdzvērtīgu iespēju jau šobrīd piedāvā CityMapper un pāris citas navigācijas lietotnes, kurā ir iekļauts sabiedriskais transports. Īpaši noderīga jaunā iespēja būs ceļojot un arī garlaicīgos ikdienas maršrutos, kuros ik pa laikam gadās iemigt.

    Reklāma

    Kā jau ierasts, iespēja nonāks pie visiem lietotājiem pāris nedēļu laikā. Visticamāk, paziņojumi būs pieejami arī Latvijā, jo pēdējos mēnešos pamatīgi augusi Google Maps precizitāte un arī iespēju klāsts tieši sabiedriskā transporta lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    GGrs
    18.12.2017 10:26

    Nez cik precīzi tas metro darbosies, diezgan bieži sanāk braukt, parasti virszemē atrodu maršrutu, google maps smuki parāda kādas pieturas pa ceļam un kāds nosaukums tai kurā jākāpj ārā. Nezinu vai tādam paziņojumam metro var baigi ticēt, drošāk pašam čekot.

    Džons Bobkets
    18.12.2017 11:04

    Windows Mobile kartes jau kādu laiku ziņo, kurās pieturās jākāpj laukā, šī nav gluži jauna fīčā

    Kristaps K.
    18.12.2017 12:31

    Bilde gan diezi vai tā labākā piemeklēta – Londonas metro lielākoties nav zonas.

    REALAIS
    18.12.2017 15:39
    Reply to  Kristaps K.

    Tur jau nav īsti sakars ar zonu. Tām aplikācijām ir informācija par visu metro laikiem. To, ko tu redzi iekš metro stacijas tablo, tu redzi to pašu aplikācijās, un tad jau aplikācija balstās uz to.
    Tas ir tāpat kā tām aplikācijām ir pieeja visu Londonu autobusu GPS sistēmām.
    Centrā metro ir zem zemes pārsvarā bet kopumā, lielākā daļa no Londonas metro līnijām ir virs zemes. Nemaz neminot, ka visās stacijās ir arī bezmaksas wifi. Protams, ar UK numuriem.

    LAN
    18.12.2017 12:53

    Galvenais Āzijā/Āfrikā pārbaudīt vai transporlīdzeklis ir apstājies kad lietotne saka, kad jākapj ārā… comment image?w=640

    Reklāma