Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā izstrādātais programmatūras testēšanas risinājums Test48.com izpelnās Eiropas līmeņa atzinību

    Jaunākie raksti

    Programmatūras testēšanas uzņēmuma “TestDevLab” izstrādātais Android un iOS mobilo lietotņu testēšanas risinājums Test48.com kļuvis par finālistu prestižajā “The European Software Testing Awards 2017” konkursā kategorijā “Best Mobile Testing Project”. Tas nozīmē, ka Test48.com industrijas ekspertu skatījumā atzīts kā noderīgs un nostrādāts produkts.

    Test48.com vienkāršā un saprotamā veidā ļauj 48 stundu laikā saņemt profesionāli noformētu atskaiti par lietotnēs atrastajām kļūdām un tādējādi to izstrādātājiem ļauj radīt kvalitatīvākus produktus. Īpaši jāatzīmē, ka Test48.com klienti savas lietotnes var testēt uz liela skaita dažādu fizisku ierīču. Testējamo ierīču klāstā pieejami >500 dažādi viedtālruņi, planšetdatori, viedpulksteņi u.c. ierīces.

    Reklāma

    Lai arī Test48.com klientiem pieejams ir tikai no šī gada, risinājuma partneru rokā ir daudzi jaunuzņēmumu akseleratori gan no Latvijas, gan ārvalstīs, piemēram, pasaules līmeņa akselerators “500 Startups”, kurā piedalījušies vairāki tehnoloģiju jaunuzņēmumi no Latvijas (Ulda Leiterta “Fragmentic” un Raimonda Kulberga “Funderful”). Šī sadarbība mūsu risinājumu padara pieejamu lielam skaitam daudzsološu tehnoloģiju jaunuzņēmumu, kam sīvas konkurences apstākļos jārūpējas par savu mobilo lietotņu kvalitāti.

    Test48.com saprotamais apmaksas modelis ļauj paredzami aprēķināt mobilo lietotņu testēšanas izmaksas, jo pakalpojuma maksa ir fiksēta (75 EUR + PVN) un atkarīga no ierīču daudzuma uz kurām lietotne jānotestē. Tādējādi pirms testēšanas nav jāmēģina aplēst potenciālais darba daudzums stundu izteiksmē. Tas ietaupa laiku un ļauj ātrāk pieķerties pie lietotnes kvalitātes uzlabošanas darbiem. Joprojām ikviens interesents savu lietotni uz vienas ierīces var izmēģināt par velti, lai pārliecinātos par Test48.com sniegtās informācijas noderīgumu.

    “Šobrīd uzmanīgi ieklausāmies klientu atsauksmēs un aktīvi strādājam pie produkta uzlabojumiem un integrācijām ar citiem servisiem. Piemēram, uzņēmumiem noderīga ir iespēja Test48.com saintegrēt ar testu pārvaldības rīkiem (“TestRail” u.c.). “TestDevLab” šobrīd aktīvi izstrādā jaunu produktu, kas ļaus notestēt arī mobilo lietotņu drošību un drīzumā tas tiks integrēts arī Test48.com un tādējādi klients varēs gūt pilnvērtīgāku skatījumu par sava produkta kvalitāti un drošību,” saka uzņēmuma līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma