Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter izmēģina ieraksta garuma palielināšanu divas reizes

    Jaunākie raksti

    Twitter otrdien paziņoja par izmēģinājuma projektu, kurā tvītu jeb mikrobloga ierakstu maksimālais garums tiks palielināts no 140 līdz 280 zīmēm. Twitter jau ilgāku laiku cenšas veicināt sociālā tīmekļa izaugsmi, jo izaugsmes temps ir vājš, tas neapmierina investorus un reklāmdevējus.

    Pagaidām tikai dažiem lietotājiem ieraksta garums tiks palielināts no 140 līdz 280 zīmēm, turklāt vēl pat neesot pieņemts gala lēmumus par ieraksta garuma palielināšanu. Twitter jau iepriekš nedaudz slēpti ir mēģinājis palielināt ieraksta garumu, vairs tvītā neuzskaitot saites uz citām lapām un fotogrāfijas. Twitter 140 zīmju uzskaitē neņem vērā vairākas mikrobloga ieraksta sastāvdaļas, ko varētu uzskatīt par vismaz daļēju Twitter ierakstu pagarinājumu. Jau aptuveni gadu Twitter 140 zīmēs neuzskaita attēlus, kustīgos GIF, video, aptaujas, lietotājvārdus un citu lietotāju ierakstu citātus.

    Reklāma

    Twitter jau uzreiz paziņojis, ka plāno atstāt spēkā līdzšinējo garuma ierobežojumu tvītiem japāņu, ķīniešu un korejiešu valodās, jo to rakstība ļauj pateikt vairāk mazākā zīmju skaitā, nekā tas iespējams citās valodās.

    Ja ir vēlme paķimerēties gar Twitter, vari ieskatīties pamācībās, kā iegūt 280 zīmju Twitter.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Briedis
    28.09.2017 10:50

    Nepatīk! Visa Twitter odziņa ir ziņu kodolīgums.

    Lapsinieks
    28.09.2017 11:54
    Reply to  Briedis

    aga. ja nevari ielikties 140 zīmēs – daunis.

    Briedis
    28.09.2017 12:00
    Reply to  Lapsinieks

    140+ zīmēm ir paredzēti blogi :)

    Reklāma