Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer cer vēl šajā gadā izlaist viedierīci spēļu entuziastiem

    Jaunākie raksti

    Iepriekš baumu līmenī tika runāts, ka spēlēm paredzēto datoru aksesuāru ražotājs Razer grasās izlaist viedtālruni vai planšetdatoru spēļu cienītājiem, un nu arī Razer vadītājs Min-Liang Tan paziņojis, ka ierīcei būtu jāierauga dienasgaismu vēl šajā gadā. Par mobilu Razer spēļu ierīci tiek runāts jau kopš uzņēmums iegādājās mākoņ-viedtālruņu radītāju Nextbit.

    Pagaidām nekas plašāk par Razer veidoto ierīci nav zināms. No Razer tiek gaidīts lielāka izmēra viedtālrunis ar ātru procesoru un ietilpīgu akumulatoru. Visticamāk, to darbinās Android operētājsistēma.

    Reklāma

    Šī gada sākumā Razer iegādājās mākoņ-viedtālruņu ražotāju Nextbit. Nextbit uzsvēra, ka esošie Robin viedtālruņa lietotāji varēs izmantot piedāvātos mākoņdatu pakalpojumus vēl gadu. Vienlaikus tika paziņots, ka Razer negrasās izsūkt Nextbit patentus un iestrādnes, bet gan turpināt iesākto. Razer solīja, ka jaunā īpašnieka paspārnē tapšot ļoti interesanti viedtālruņi.

    Nextbit radīja bijušie Google darbinieki Toms Moss (Tom Moss) un Maikls Čens (Mike Chan), bet par ražošanu atbild bijušais HTC dizaina nodaļas vadītājs Skots Kroils (Scott Croyle). Nextbit plānoja iet OnePlus ceļu, piedāvājot premium klases viedtālruni cenu kategorijā starp 300 un 400 dolāriem. Nextbit Robin viedtālrunis tapa sadarbībā ar Kickstarter.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.09.2017 14:31

    Šaubos, vai kādreiz šo telefonu ieraudzīsim. Vieni vienīgi priekšnieki, neviena strādnieka. Vai arī viņiem jau ir gatava ražošanas līnija ar robotiem pie konveijera.

    Kristaps Skutelis
    22.09.2017 14:37
    Reply to  Krotow

    Kāpēc ne? Iegrūd sauju miljonu dolāru un Ķīnieši saražos visādus brīnumus cik vajag.

    Ingars
    22.09.2017 17:36
    Reply to  Krotow

    Cik liela daļa no mūsdienu vadošajiem tehnoloģiju brendiem paši ražo savu tehniku?

    Reklāma