Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltijā nopērkams viedtālrunis ar mirgojošu aizmugurējo vāciņu

    Jaunākie raksti

    Radīts, lai ienestu jautrību un atšķirību plašajā un viendabīgajā tehnoloģiju pasaulē, Alcatel A5 LED ir pasaulē pirmais viedtālrunis ar interaktīvu LED aizmugurējo vāciņu. Pateicoties tam, lietotājs var pielāgot viedtālruņa krāsas savam noskaņojumam un apģērbam, personalizēt notifikācijas, piešķirt krāsu zvana signālam un mūzikai.

    Unikālas funkcijas

    Izkrāsotas notifikācijas – viedtālruņa aizmugurējais LED panelis iemirdzēsies personalizētā toņu gammā gan informējot par ienākošajiem zvaniem un īsziņām, gan modinātāja zvanu un sociālo mediju paziņojumiem. Piemēram, par ziņām no Facebook tas ziņos ar zilo toņu mirgošanu, no What’s App – ar zaļo, bet Snapchat – dzelteno. Atšķirīgu krāsu gammu var piešķirt arī dažādiem kontaktiem un citām viedtālrunī notiekošajām aktivitātēm.

    Izkrāsota diena un nakts – izmantojot tehnoloģiju Colour Catcher. Alcatel A5 LED kamera atpazīst jebkuru krāsu un var attēlot to gan uz aizmugurējā vāciņa, gan viedtālruņa fona attēla. Tādējādi lietotājs var mainīt LED toņus un fona attēlu, atbilstoši savam noskaņojumam vai dienas apģērbam – atliek vien nofotografēt krāsas, kuras tas vēlas redzēt savā telefonā!

    Izkrāsota mūzika – Alcatel A5 LED piedāvā lieliskus disko gaismas šovus, pielāgojoties ierīcē skanošās mūzikas ritmam. Lieliska iespēja padarīt vakaru ar draugiem vēl jautrāku! Gaismas stilu var mainīt telefonu vien pakratot.

    Selfiju komplekts

    Alcatel A5 LED apīkots ar 5 megapikseļu priekšējo kameru, kas aprīkota ar zibspuldzi un interpolēta līdz 8 megapikseļu izšķirtspējai, kā arī ar 8 megapikseļu (interpolēta līdz 13 MP) aizmugurējo kameru. Ierīcē ir arī Face Beauty funkcija un Face Show aplikācija, ar kuras palīdzību no bildēm ātri izveidot īsus video.

    Ātrums

    Mūsdienu pasaulē ātrums ir viss, tāpēc Alcatel A5 LED ir astoņu kodolu procesors un 4G LTE interneta pieslēgums. Tas nodrošina ātru ielādes ātrumu uz 5,2 collu HD displeja gan bildēm un spēlēm, gan filmām un internet lapām.

    Pērkot Alcatel A5 LED – divas iekārojamas dāvanas

    LED vāciņu var nomainīt ar diksrētu sudraboti metālisku alternatīvu, kas ietilpst komplektā. Lai iepriecinātu Alcatel A5 LED pirmos īpašniekus, pērkot viedtālruni, tie saņems arī rokas spineri jeb grozāmgrābsli.

    Pieejams lielākajās tirdzniecības vietās un pie operatoriem

    Baltijā Alcatel A5 LED nopērkams pie operatoriem Tele 2 un Bite, kā arī veikalos Euronics Latvia, 1a, 220.lv, RD Electronics, Elkor, Topo Centras, Pigu, Hansapost.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    oldschool zerolemon fan
    02.07.2017 12:37

    hehe, paldies – nē. Bling bling lai paliek citiem.

    hshsf
    02.07.2017 22:20

    sūrais andergraunds ierunājās.

    x
    02.07.2017 12:39

    >ar diksrētu sudraboti metālisku alternatīvu!

    diks ar rētu)

    Lapsinieks
    02.07.2017 13:21

    šitā jau arī smadzeņu krokas drīz sāks interpolēt. bija viena, ko tēvs bērnībā ar lāpstu iesita, tagad interpolēsies aš uz trejām.

    Elva Vaivare
    02.07.2017 22:12

    kā kādreiz tās uzlīmes, ko pielipināja tel aizmugurē un tās mirgoja :D

    Krotow
    03.07.2017 14:51
    Reply to  Elva Vaivare

    Tieši šīs es iedomājos. Pirmos GSM telefonus vēl ražoja ar aprēķinu, ka bāzes stacija var atrasties tālu. Uzsākot komunikāciju ar bāzes staciju zvana laikā, tie blieza atpakaļ signālu ar pilnu jaudu. Traucējumi apkārt bija ne pa jokam. Ja te kāds atceras pirmās nokijas, eriksonus u.tml., atcerēsies arī “tidrik, tidrik” datora tumbiņās, radio u.c. audiotehnikā, kas atradās netālu no telefona. Tur pietika arī 2-3 nīkulīgo gaismas diožu iespīdināšanai telefona uzlīmē.

    aigi
    03.07.2017 09:47

    normāls jaunatnes smārtfons.

    Uldis M.
    03.07.2017 10:02

    Man šitas JBL Pulse skaļruni atsit :)comment image

    Reklāma