Web Analytics
More
    Reklāma

    92% iPhone lietotāju turpinās būt uzticīgi Apple

    Jaunākie raksti

    Pat lielākajiem iPhone faniem būs grūti noliegt, ka Apple viedtālruņi pēdējos gados ir bijuši pārāk konservatīvi, tikai retu reizi ieviešot pa kādam jauninājuma. Iespējams, ka ne visi vēlas savās dzīvēs arvien jaunus [kā tagad moderni sacīt] izaicinājumus, tomēr iPhone drīzāk stagnē.

    Šāda Apple pieeja iPhone “attīstībai” gan nav bijis šķērslis lietotāju apmierinātībai. Jauns pētījums liecina, ka 92% esošo iPhone lietotāju nemaz nedomā pāriet uz citu ražotāju viedtālruņiem. Neviens cits ražotājs pat nespēj tuvoties Apple cienītāju rādītājiem.

    Reklāma

    Vienlaikus pētījumā atklāts, ka vecāku iPhone modeļu lietotāji neredz iemeslu iegādāties jaunos iPhone, jo tie neatšķiras no paša jaunākā iPhone modeļa.

    Apple iPhone 92% rādītājs pamatīgi pārsniedz uzņēmuma pagājušā gada rādītāju – 86%. Aiz Apple ir Samsung ar 77% lietotāju, kuri nemainītu savu esošo viedtālruni pret cita ražotāja viedtālruni, kad nāksies izvēlēties nākamo telefonu. Pamatīgi iepaliek LG ar salīdzinoši nožēlojamiem 59%.

    Apple šī gada iPhone 8 ir pats gaidītākais un aprunātākais viedtālrunis pasaulē, tomēr, kā lēš tirgus eksperti, Apple jau šobrīd gatavojas sliktākajam scenārijam – iPhone 8 ražošanas jaudu trūkumam. Iepriekš tika ziņots, ka Apple varētu būt problēmas ar iPhone 8 ražošanu, jo tehnoloģiju milzis paredzējis jaunajā viedtālruņa modelī uzstādīt visai plašu inovāciju apjomu, bet sadarbības partneri varētu nepaspēt pabeigt solītās tehnoloģijas. Tiek pieļauts, ka iPhone 8 nonākšana veikalos varētu tikt atstumta uz vēlu novembri, nevis kā ierasts – oktobra sākumā. Lielākie pesimisti uzskata, ka Apple nespēs nodrošināt iPhone 8 pieejamību pat līdz 2018. gada sākumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    19.05.2017 12:41

    cik nu konservatīvi, drīz pat oled displejus izmantos))

    Raimonds Talcis
    19.05.2017 14:17

    Varu piekrist šim pētījumam. Savu iphone būtībā nemainu uz jaunāku un neplānoju ar, jo tomēr katrs jaunais modelis neko tādu nepiedāvā.

    BMW
    19.05.2017 14:31

    Tad jau Applisti ir tādi paši kā Bembisti! Kas ar bembi sācis braukt, tas ar bembi brauc līdz uzvarai!

    Briedis
    19.05.2017 14:33

    Viss jau pēc būtības vienkārši – kāmēr kalpo, tikmēr jāj. Kad izbeigsies, tad domās par jaunu. Bet, tā kā Apple telefoni mēdz kalpot ilgāk par visiem citiem (Ok, varbūt ne ilgāk par Nokia 3310), tad statistika ir visai loģiska.

    Lapsinieks
    19.05.2017 15:20
    Reply to  Briedis

    nu tur ir nianses. ja tev ir sestais, tad nav jēgas apdeitoties ne uz 6s ne 7. jo neviens to tāpat nepamanīs. :D visi aifoni silikona maciņā izskatās vienādi.

    Noob
    19.05.2017 16:00
    Reply to  Lapsinieks

    Silikona maciņus jau tikai austrumeiropas “krējums” lieto, jo telefons līzingā vai uz 3 gadu nomaksu pie operatora!
    Amerikā lieto, kamēr nolieto un ņem nākam modeli!Vecos telefonus Apple savāc, uzprišina un ved uz Latviju iztirgot kā karstus pīrādziņus! Un letiņi tos atkal ņem līzingā un stum silikona maciņā!

    Lapsinieks
    19.05.2017 16:12
    Reply to  Noob

    nu nerunā blēņas.

    geksis
    20.05.2017 09:20
    Reply to  Briedis

    Nu par to, kurš cik ilgi kalpo varētu strīdēties, jo viss ir atkarīgs no tā, kā telefonu lieto.
    Man piemēram divas lumias ir bijušas (abas vēl strādā, vienu pats vēl lietoju otru radiniekiem atdevu). Tai paišā laikā kolēģis paspējis jau 4 ābolus nomainīt un vecie nav darboties spējīgi. Pa vidu, starp āboliem, arī vienu lumiu paspēja viņš salauzt.

    Reklāma