Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei 5. aprīlī izziņos jaunu Honor viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Huawei pēdējā pusgada laikā uzsācis ļoti agresīvi izlaist arvien jaunus viedtālruņu modeļus. Honor apakšzīmols nav nekāds izņēmums – sagaidāms, ka 5. aprīlī tiks izziņots jauns viedtālruņa modelis.

    Baumas norāda, ka gaidāmais modelis ir jau Ķīnā pieejamais Honor V9, kas Eiropā tiks dēvēts par Honor 8 Pro. Bet tikpat labi Huawei varētu izziņot viedtālruni ar citu nosaukumu, piemēram, Honor Magic vai Honor 8 Lite.

    Reklāma

    Huawei Honor Magic ir līdzvērtīgā situācijā ar V9 modeli – tas ir pieejams Ķīnā, bet citviet pasaulē to varētu piedāvāt ar citu nosaukumu. Honor 8 Lite versijas nosaukums nāk no Somijas, kur tas netīšām iegūts no uzņēmuma pārstāvja.

    Dīvaini, bet sīkāka informācija par gaidāmo viedtālruni nav zināma. Iepriekš par Mate 9 un citiem Huawei produktiem gandrīz visa informācija bija pieejama mēnesi pirms oficiālas izziņošanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    24.03.2017 11:08

    būtu labāk līdz mums atgādājuši Magic. kaut kas svaigs vienmuļajā dizaina laukā.

    x
    24.03.2017 11:39

    visie honor/huawei un pro/lite dažādās kombinācijās cilvēku aizved līdz ābolītim ar joprojām samērā vienkāršu numerācijas shēmu, kur nav jāizmežģī smadzenes, lai saprastu ko tu [ne]dabū par savu nemazo naudu.

    Lapsinieks
    24.03.2017 11:51
    Reply to  x

    nepārspīlē. cilvēks parastais neko nemžģī. ir budžets un budžeta ietvaros nopēr preferablo brendu.

    Edgars Sosnars
    24.03.2017 13:24
    Reply to  x

    Ne jau pēc cipara/burtu kombinācijām – lite, 7, A6, 8, pro utt. tu izvēlies telefonu, bet pēc tā kas lācītim vēderā.

    wils
    24.03.2017 15:54

    Es nezinu Huawei/Honor mārketinga interesi, bet izlaist identiskus telefonus ar diviem, trim vai pat četriem dažādiem nosaukumiem dažādos tirgos – nešķiet pareizi.

    Reklāma