Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple atbalsta cīņu pret HIV/AIDS, izlaiž sarkanu iPhone 7

    Jaunākie raksti

    Jau aptuveni desmit gadus Apple sadarbojas ar U2 līdera Bono un Bobija Šraivera izveidoto organizāciju RED, kas (PRODUCT)RED zīmola ietvaros ļauj uzņēmumiem parādīt, ka tie atbalsta cīņu pret HIV/AIDS, tuberkulozi un malāriju. Praksē tas darbojas tā, ka uzņēmumi izlaiž speciālus (šajā gadījumā sarkanus) savu produktu modeļus un daļu par tiem gūto ieņēmumu novirza RED organizācijai, kas, savukārt, veic ziedojumu cīņai pret šīm slimībām. Beigās ir reklāma produktu ražotājiem, labas domas klientiem, palīdzība slimajiem un peļņa RED. Win-Win-Win situācija! Apple vēsta, ka gadu gaitā RED ir noziedojuši 130 miljonus dolāru. Kopā RED organizācija ir savākusi 465 miljonus dolāru.

    Līdz šim Apple šīs sadarbības ietvaros ir izlaidis sarkanus iPod nano, iPod shuffle, iPod touch mūzikas atskaņotājus, Beats austiņas, telefonu aksesuārus un tagad ir pienākusi kārta arī iPhone. Vakar Apple izziņoja sarkanu iPhone 7 un iPhone 7 Plus. Tehniski tie ir tādi paši kā “parastie” iPhone 7, mainīts tikai ierīces krāsojums. Aizmugure un sāni ir koši sarkani ar pelēku spīdīgu Apple logo, bet priekšpuse ap ekrānu – balta.

    iPhone 7 speciālais modelis Eiropā pārdošanā nonāks jau pavisam drīz un maksās sākot no 869 eiro par iPhone 7 un no 1009 eiro par iPhone 7 Plus.

    Interesanti, cik daudzi cilvēki šo uztvers kā “vienkārši sarkanu iPhone 7” un steigsies to iegādāties tikai jaunās krāsas dēļ. Ja pēc pāris mēnešiem kādam pamanīsiet rokās šādu telefonu, uzprasiet ko viņi domā par RED un cīņu pret HIV/AIDS.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    22.03.2017 08:45

    Vēl arī iepriekš bija Apple Watch siksniņas RED(un arī bija Apple Watch versija RED vienkārši Sport versija ar sarkanu siksiņu). Kā arī pirms pāris gadiem izsolē aizgāja viens Mac Pro RED pa 977,000 $ comment image

    x
    22.03.2017 10:44

    kamēliju dāmas aifons, šodien nekas nespīd

    digitalk
    22.03.2017 12:45

    pēdējās rindkopas ironija ir absolūti nevietā. pircējs pērk ekskluzīvu dizainu, nevis izpērk sarkanos iābolus, lai atbalstītu kārtējo fondu.

    22.03.2017 16:56
    Reply to  digitalk

    Tieši tā, es vēlos vismaz saviem lasītājiem norādīt uz šo produktu nozīmi. Tai nav jābūt vienkārši jaunai krāsiņai.

    Reklāma