Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedtālrunis, kas rosinās to izmantot retāk

    Jaunākie raksti

    Mūsdienu viedtālrunis ir maziņš datoriņš kabatā, kas būtu dēvējams par uzmanību novērsošu ierīci. Dažāda veida paziņojumu un atgādinājumi atkal un atkal vel mūs atpakaļ pie viedtālruņa, bet ir uzņēmums, kas vēlas mūs no šī sloga vismaz daļēji atbrīvot.

    Uzņēmums Siempo ir izstrādājis viedtālruņa ideju, kas mudina izbaudīt momentu, nevis blenzt visu dienu uz attālu paziņu izvietotām fotogrāfijām. Siempo nemaz neļauj piekļūt visām Android iespējām, tā vietā viedtālrunis dod pieeju tikai pāris lietotnēm.

    Reklāma

    Piemēram, lietotājam nebūs pieejas pilnam lietotņu sarakstam, bet, ja saņemsi ar darbu saistītu paziņojumu, varēsi paskatīties kalendārā, nosūtīt e-pastu, bet ne atvērt Facebook. Tāpat Siempo viedtālrunis pavisam liegs pieeju laikā, kad tev vajadzētu sportot, lasīt grāmatu vai meditēt.

    Visas ierastās viedtālruņa funkcijas Siempo ir paturējis, bet tās ir paslēptas aiz pielāgotas saskarnes, kas neļauj piekļūt izklaides un sociālo tīmekļu iespējām. Kamerai un kontaktiem var piekļūt jebkurā laikā, tīmekļa pārlūks saņems zināmus ierobežojumus, tas pats attieksies uz Facebook un Instagram. Pagaidām plašāka informācija pie Siempo iespējām netiek izpausta.

    Siempo viedtālruņa ideju vari atbalstīt Kickstarter vietnē. Viedtālrunis maksās no 280 dolāriem, tam būs 1 GHz procesors, 4.0 collu ekrāns ar Gorilla Glass, augstas izšķirtspējas kamera un 1600 mAh akumulators.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    15.03.2017 11:47

    Ievadām skolas stundu sarakstu, atslēdzam skaņu stundās un minimizējam sociālās aplikācijas pusdienu pārtraukumā. Ja ārā spīd saule, tad spēles ne palaižamas :D Ir kur izvērsties.

    Mārcis
    15.03.2017 12:08

    Man personīgi tā nav problēma, jo ir ļoti ierobežots datu apjoms mēnesī.

    Reklāma