Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunākie Samsung Galaxy A sērijas telefoni pieejami Latvijā

    Jaunākie raksti

    No 3. februāra Latvijā tirdzniecībā nonāks jaunākie Samsung Galaxy A (2017) sērijas viedtālruņi – Galaxy A5 ar 5,2 collu ekrānu un Galaxy A3 ar 4,7 collu ekrānu. Abi jaunie modeļi ir ūdens un putekļu izturīgi, tiem ir uzlabota priekšējā un aizmugurējā kamera, izsmalcināts dizains, USB Type-C pieslēgvieta, kā arī bezmaksas apdrošināšana pret ekrāna un ūdens radītiem bojājumiem.

    “Galaxy A viedtālruņi jau vairākus gadus ir bijuši vieni no pieprasītākajiem Latvijā, turklāt to popularitāte aug – 2016. gada sērijas pārdošanas apjoms palielinājās par trešdaļu, salīdzinot ar 2015. gada modeļiem. Ticu, ka augšupejoša tendence saglabāsies – īpaši tāpēc, ka nu arī šajos Samsung vidējās klases viedtālruņos pieejamas tādas Premium funkcijas, ko iepriekš pazinām tikai Galaxy S sērijā,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns.

    Reklāma

    Pirmo reizi Galaxy A sērijai ir IP68 standartam atbilstoša ūdens un putekļu aizsardzība. Tas nozīmē, ka ierīce būs pasargāta pat pēc 30 minūtēm pusotra metra dziļā ūdenī un ir pilnīgi putekļu-droša.

    Modeļiem ir lielāka operatīvā atmiņa un iespēja tālrunī ievietot līdz pat 256 GB ietilpības microSD atmiņas karti. Savukārt paplašināta akumulatora ietilpība ļauj telefonu izmantot ilgāk, bet ātrās uzlādes funkcija nodrošina pilnu uzlādi ātrāk nekā iepriekš. Galaxy A telefoni ir aprīkoti arī ar abpusēju USB C tipa portu vieglākai savienojamībai. Always-On ekrāna funkcija ļauj galvenos paziņojumus pārbaudīt, neaktivizējot ierīci, tā ietaupot gan laiku, gan baterijas darbības ilgumu.

    Galaxy A5 ir 16 MP priekšējā un aizmugurējā kamera, savukārt A3 modelim ir 13 MP aizmugurējā un 8 MP priekšējā kamera. Kamerai ir īpaši precīzs autofokuss kā rezultātā izdodas dinamiskas un skaidras fotogrāfijas, pat ja tās uzņemtas vāja apgaismojuma apstākļos. Pašbilžu mīļotāji novērtēs iespēju ekrānu izmantot kā zibspuldzi gaišu attēlu uzņemšanai.

    “Turklāt tagad arī Galaxy A sērijas ierīcēm piedāvāsim bezmaksas Galaxy Care apdrošināšanas servisu pret ekrāna un ūdens radītajiem bojājumiem. Savukārt BuyBack programmā apmaiņā pret veco mobilo ierīci varēs saņemt atlaidi, iegādājoties kādu no jaunajiem Galaxy A,” papildina M.Ķikāns.

    Galaxy A veidoti kvalitatīvā metāla un 3D stikla dizainā un Latvijā tie būs pieejami trīs krāsās – melnās debess, zelta smilšu un persiku mākoņu toņos.

    Samsung Galaxy A sērijas viedtālruņi no 3. februāra būs pieejami Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos, lielākajos elektropreču tirdzniecības centros, Samsung veikalā t/c Spice un www.SamsungShop.lv. Samsung Galaxy A5 aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs no 429 eiro, bet Galaxy A3 – no 329 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    03.02.2017 09:30

    Jau aptaustīju šī gada A5, uz tausti atstāj kvalitatīva telefona iespaidu.

    KKTK
    03.02.2017 09:59

    Saktos Galaxy A3 pēc 3 gadiem sasniedzīs pirmo Sony Compact līmeni. Šur tur pāt pārspējis. Nedaudz ar ironiju, bet tajā pašā laikā – viss kas man vajadzīgs tur arī ir. Tā kā, kaut kad – kad nomirs, kas zin…

    Ivars
    03.02.2017 12:15

    Tas laikam ir galvā…redzu, ka specene ir ok un visas lietas, bet nu nevaru iedomāties, ka varētu uz Samsungu pāriet no Sony…

    Laura
    06.01.2018 14:52

    un kāda šobrīd pieredze ar A3 modeļiem, kam nav maināmi akumulatori? Nav pēc gada metami?

    Reklāma