Web Analytics
More
    Reklāma

    Jawbone radušās milzīgas problēmas ar lietotāju atbalstu

    Jaunākie raksti

    Jawbone uzsāka piedāvāt fitnesa aproces 2011. gadā, kad arī pirmo reizi ar UP aproces problēmām tika pārbaudīta uzņēmuma klientu atbalsta dienesta darbība. Tobrīd Jawbone veikli apmainīja aproces vai piedāvāja atgriezt naudu.

    Šobrīd Jawbone klientu atbalsta dienests, šķiet, ir pilnībā pārstājis eksistēt. Daudzviet tīmeklī pieejamas sūdzības, ka Jawbone neatbild uz lietotāju pieteikumiem nevienā kanālā – ne uz e-pastiem, nedz arī uz saziņu Facebook un Twitter. Pat zvanot Jawbone apkalpošanas serviss neatbild.

    Reklāma

    Jawbone sociālo tīmekļu kanālos uz lietotāju sūdzībām atbildes nav saņemtas jau kopš decembra. Twitter konts @JawboneSupport klusē kopš 21. decembra.

    Pagaidām Jawbone nav sniedzis nekādas oficiālas atbildes. Jawbone pēdējos mēnešos cīnās ar vairākām tiesvedībām pret uzņēmuma produkcijas darbību. Tiek pieļauts, ka Jawbone varētu būt saņēmis kādu uzņēmuma pārdošanas piedāvājumu no konkurenta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    skābene
    25.01.2017 10:35

    Izskatās, ka aiziet pa skuju taku!

    Skābene
    25.01.2017 10:40
    Reply to  skābene

    Un problēmas ir nevis Jawbone, bet gan klientiem! :)

    Artisis
    25.01.2017 16:54

    Jawbone bija cita problēma, nevis tehniskas problēmas. Viņu supports bija tik pretimnākošs, ka kompānija tika teju vai izputināta ar sociālinženierijas metodēm, lai izkrāptu preces ar viltus garantijas pieprasījumiem. Viņiem gāja pāri normāls rape trains.

    digitalk
    26.01.2017 07:53
    Reply to  Artisis

    Logitech izdzīvoja tāpēc, ka bija jau lieli un resni? žēl Jawbone…

    Reklāma