Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype jaunā lietotne vēlas pārņemt zvanus, īsziņas un kontaktu saraksta uzturēšanu

    Jaunākie raksti

    Būsim godīgi paši pret sevi – Skype viedierīču lietotnes ir draņķīgas. Tās savos viedtālruņos uzstāda tikai tiek, kuru ikdienā Skype servisi ir nepieciešami darbam, visi citi sen izmanto WhatsApp, Facebook Messenger un tamlīdzīgas lietotnes.

    Tomēr izskatās, ka Skype grasās pārstrādāt viedierīču lietotnes filozofiju, jo Google Play veikalā izvietota Skype Mingo lietotnes testa versija. Tiesa, tā vēl nav izlaista, tāpēc par lietotnes darbību ir pāragri spriest.

    Reklāma

    Skype uzsver, ka Skype Mingo būs universāls saziņas rīks, kas apvienos esošās Skype iespējas ar parastām balss zvanu un īsziņu lietošanas iespējām. Skype Mingo ir paredzēts izmaksu optimizācijai, lai samazinātu mobilo datu lietojumu, kad darbu var paveikt ar parastu zvanu mobilo sakaru tīklā. Tiek uzskatīts, ka Skype Mingo varētu kļūt par tiešu Google Allo konkurentu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    19.12.2016 10:49

    skaips ir mainījies, jā.
    bet.
    ne visi izmanto faecebook un whatsappam laikam vēl jāpaaugās līdz videosaziņai.

    Lapsinieks
    19.12.2016 12:12
    Reply to  x

    a pričom te videosaziņa un vacaps vai feisbuks?

    digitalk
    26.12.2016 15:43
    Reply to  Lapsinieks

    tāpēc ka Skaipam tā ir, tiek izmantota, un nekonkurentiem neir?

    Lapsinieks
    27.12.2016 11:39
    Reply to  digitalk

    redz, skaips iznačaļno bija reāli vienīgais videočats bez vecākiem palikušajiem (kuri lasa sēnes īrijā) bērniem LV neiedzīvoties vēl nopietnākās psiholoģiskās problēmās. Vacaps (vulgarizējot) ir izaudzis kā advancēta sms /mms programma, kuras galvenā priekšrocība pār skaipu ikdienas saziņā ir piesaiste tālruņa nummuram, nevis mistiskam jūzerneimam skaipā.

    KKTK
    21.12.2016 17:03

    Es domāju, ka atrisinājums šai mīklai ir vienkāršs. Skype ar to jauno aplikāciju paradīs ērtāku savu skype to go fīču (https://www.skype.com/en/features/skype-to-go-number)

    Reklāma