Web Analytics
More
    Reklāma

    Yahoo drošība? LOL nau werc! Šoreiz cieš miljards lietotāju

    Jaunākie raksti

    Jau tā mēslos, ķengās un uzņēmuma vērtības kritumā slīkstošais Yahoo ir izspēlējis kārtējo triku, atļaujot urķiem tikt klāt [nu jau var droši teikt – visiem] lietotājvārdiem un parolēm. Precizitātei – miljardam. Vēl pavisam nesen Yahoo atzinās pusmiljarda paroļu nozagšanā.

    Yahoo tikai tagad atzinis, ka 2013. gada augustā ielaušanās rezultātā urķi ieguvuši vienu miljardu lietotāju datus ar visām parolēm. Tiek arī atzīts, ka uzņēmums nezina, kādā veidā dati ir nozagti.

    Reklāma

    Šobrīd Yahoo sniegtā informācija ir neviennozīmīga, nav skaidrs kas kam ir noplūdis. Nozagtas varētu būt lietotāju e-pasta adreses, paroles, drošības jautājumi, dzimšanas datumi. Īsāk sakot – visiem Yahoo lietotājiem ir nozagta pilnīgi visa informācija. Protams, tiek ieteikts mainīt paroli.

    Bet, manuprāt, būtu pats pēdējais laiks dzēst sevi no Yahoo servisiem!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    27.12.2016 10:35

    Diemžēl nav pietiekami izdzēst savu e-pasta adresi, jo kad tiek dzēsta adrese, tā kļūst pieejama jauniem lietotājiem, bet visi saiti, no kuriem tiek saņemti ziņojumi par aktivitāti tik un tā izmanto veco adresi. Laiciņš jāpavada, lai noņemtu ē-pasta adreses no lietotajām vietnēm.

    nabadanga
    28.12.2016 02:32

    Nu ko, turpinām lietot visur vienu paroli? :)

    Reklāma