Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārbaudi savas ātrrakstīšanas spējas skārienekrānā ar Typist

    Jaunākie raksti

    Esi kādreiz vēlējies uzzināt, cik ātri raksti ar viedtālruņa ekrāna tastatūru? Galddatoriem ir tikai daži simti ar lietotnēm un tīmekļa servisiem, kas uzskaita ievadītos vārdus un ievades ātrumu. Typist ir Android lietotne, kas tieši paredzēta ātrrakstīšanas izmērīšanai.

    Ar Typist varēsi veikt vienas minūtes testu, lai noskaidrotu savas rakstīšanas ātrumu, tomēr lietotnei var iestatīt arī garākus rakstīšanas ātruma uzskaites laikus. Protams, viedtālrunī rakstīšanas ātrums ir atkarīga ne tikai no izmantotās ekrāntastatūras lietotnes, bet arī no ekrāna atsaucības, procesora ātruma, ekrāna izmēra utt.

    Reklāma

    Typist ļauj savus rezultātus sinhronizēt ar Google Play Games, lai varētu salīdzināt ievades ātrumu ar citiem Typist izmantotājiem. Normāls lietotājs spēs iekļauties aptuveni 40 līdz 55 vārdos minūtē, daži Typist izmantotāji spējuši pietuvoties 200 vārdiem minūtē, tomēr tiek uzskatīts, ka tā ir krāpšanās vai vismaz tiek izmantota fiziska tastatūra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    27.09.2016 12:19

    Man ir swiftkey, kas veic tieši tādu pašu statistikas uzskaiti.
    Laiku ietaupa pamatīgi, bet dažreiz arī savāra ziepes, ja nepārlasa uzrakstīto! Priecē, ka latviešu valoda ir augstā līmenī!

    27.09.2016 12:49
    Reply to  Skābene

    Latviešu valoda ir visai viduvējā līmenī Swiftkey.

    “Jāparāda” tiek pateikts priekšā kā “Jā parāda”. Ja šo salabotu, Swiftkey pat varētu nosaukt par visai lietojamu. Tas gan ir salīdzinājumā ar angļu valodām, kas vispār spridzina.

    Jānis A
    29.09.2016 11:45
    Reply to  Skābene

    Cik man ir sanācis patestēt to, tad rezultāti, rakstot latviešu valodā, ir salīdzinoši slikti, pārāk daudz jālabo manuāli, kur pretī angļu valodā tas strādā perfekti. Diemžēl mums ir pārāk daudz visādu locījumu, deklināciju un pārējo brīnumu, piemēram, sieviešu dzimtas nominatīvs un lokatīvs, kur angļu valodā viss ir vienkārši.

    skābene
    29.09.2016 15:23
    Reply to  Jānis A

    Swiftkey mācās no e-pastiem un viņu var apmācīt! Arī “Jāparāda” var iemācīt.
    Katrā ziņā, ja salīdzina ar to, ko citi piedāvā, tad swiftkey reāli rullē.

    digitalk
    27.09.2016 13:42

    uz PC kopš 1999. gada ir tikai viena izcila ātrrakstīšanas programma…
    un tā pati nāk no Dreamcast. TOTD!!! ;)

    https://youtu.be/jslf5hJMtvs

    Reklāma