Web Analytics
More
    Reklāma

    Unikālie LG ledusskapji ar 20 gadu garantiju tagad pieejami Latvijā

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paplašinājis Latvijā pieejamo premium ledusskapju klāstu ar 8 jauniem modeļiem, kas nodrošina lielisku energoefektivitāti, mūsdienīgu dizainu un vairākas ērtību uzlabojošas funkcijas, kas padara pārtikas organizēšanu un uzglābšanu vienkāršāku. Jaunie ledusskapji būs pieejami divos izmēros – 1,9m un 2m augsti – un ar dažādām specifikāciju kombinācijām, lai apmierinātu visas gaumes un budžetus. Jaunā premium klāsta nozīmīgākais jauninājums ir LG Centum System ledusskapis, kas piedāvā nozarē pirmo 20 gadu garantiju ledusskapja kompresoram. Papildus izcilajai ilgmūžībai Centum System ledusskapis ne vien atbilst A+++ enerģijas efektivitātes prasībām, bet pat pārspēj tās par 20%.

    Centum System garantē ilgmūžību un energoefektivitāti

    Centum System™ ledusskapim ir vairākas īpašības, kas uzlabo tā ilgmūžību un nodrošina efektīvu darbību 20 gadu garumā. Šis ir pirmais tirgū pieejamais ledusskapis, kas piedāvā tik ilgu darbības garantiju. Ledusskapja modernā Inverter Linear Compressor tehnoloģija rada ievērojami mazāku iekšējo berzi, nodrošina lielāku uzticamību un ilgmūžību, vienlaikus skaņas līmeni samazinot pat par 25% [1]. Tāpat tā samazina enerģijas patēriņu līdz pat 32% salīdzinājumā ar tradicionālajiem kompresoriem [2]. Turklāt LG dizaina komanda nodrošinājusi, ka Centum System ledusskapis ir gan elegants, gan izturīgs, aprīkojot to ar metāliskām ventilācijas caurulēm un plauktiem.

    Reklāma

    Svaigāki produkti ar NatureFRESH

    Jaunā klāsta ledusskapji ir aprīkoti ar LG NatureFRESH tehnoloģiju, kas palīdz ilgāk saglabāt pārtikas produktus svaigus. NatureFRESH sistēma sastāv no trīs daudzpusīgām funkcijām – FRESHBalancer, FRESHConverter un NatureFRESH. FRESHBalancer nodrošina lietotājiem kontroli pār mitruma daudzumu augļu un dārzeņu nodalījumos. Savukārt FRESHConverter var radīt pielāgotas vides gaļas, zivs un dārzeņu uzglabāšanai, nodrošinot optimālas temperatūras. Toties, pateicoties Total No Frost funkcijai, NatureFRESH dzesēšana aktīvi nodrošina vienmērīgas temperatūras kontroli, cirkulējot auksto gaisu katrā no ledusskapja nodalījumiem.

    Pārdomāts dizains

    Liela daļa ledusskapju nevar uzglabāt tādus priekšmetus kā lielus sautējuma katlus vai garas pudeles. Lai atrisinātu šo problēmu, LG jaunos ledusskapjus aprīkojis ar divu posmu saliekamu plauktu, ievērojami lielāku uzglabāšanas nodalījumu saldētavā un vīna plauktu, lai nodrošinātu lietotājiem pēc iespējas lielākas ērtības. Ledusskapja eksterjers arī ticis rūpīgi izstrādāts, lai tas iederētos jebkuras virtuves interjera dizainā.

    Modelis Kopresors (garantija) Energoefektivitātes klase
    GBB60NSYQE Centum System (20 gadi) A+++ -20%
    GBB60NSYXE Linear Compressor (10 gadi) A+++ -10%
    GBB60NSYFE Linear Compressor (10 gadi) A+++
    GBB60PZGFS Linear Compressor (10 gadi) A+++
    GBB60PZFZS Linear Compressor (10 gadi) A++
    GBB59PZFZS Linear Compressor (10 gadi) A++
    GBB59PZKVS Linear Compressor (10 gadi) A+
    GBB59SWRVS Linear Compressor (10 gadi) A+

    1: Salīdzinājumā ar LG ledusskapjiem ar tradicionālo virzuļu kompresoru, balstoties uz VDE testēšanu, kas salīdzina enerģijas patēriņu un skaņas līmeni starp LG modeli GBB53NSCXE un GBB530NSQWB.

    2: Salīdzinājumā ar LG ledusskapjiem ar tradicionālo virzuļu kompresoru, balstoties uz VDE testēšanu, kas salīdzina enerģijas patēriņu un skaņas līmeni starp LG modeli GBB530NSCXE un GBB530NSQWB.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aste
    28.08.2016 20:05

    Ej, ej, kas tad nu būs, ja visi tādus iegādāsies un pēc tam 20 gadus nevienam jaunu ledusskapi nevajadzēs?

    29.08.2016 07:58
    Reply to  aste

    LG Baltijas valstīs pāratās tirgot telefonus. Televizorus un sadzīves tehniku vēl tirgos.

    Skābene
    29.08.2016 08:52

    Patērētāju tiesību aizsardzības likums garantē 2 gadus, pēc tam veikalnieki sāks futbolēt klientus!
    Kāpēc es to saku, tāpēc, ka man uz LED spuldzīšu kastītes rakstīts 5 year warranty, bet veikala infocentrā izdegušās spuldzes atsakās mainīt! Varu pats skriet un meklēt, kur un kā tās spuldzes dabūt pie ražotāja!

    x
    29.08.2016 10:03
    Reply to  Skābene

    Viss pareizi. Tirgotājam jāpilda LR likums (kas nosaka 2 gadus), bet tie 5 vai 20 gadi ir ražotāja apņemšanās. Labam ražotājam būs līgums ar vietējo pārstāvi, kas palīdzēs pildīt saistības pret pircēju. Līdz šiem LG likās piederīgs šo atbildīgo ražotāju lokam, un pat ja aiziešana no tel. tirgus neietekmēs pārējos viņu ražojumus, picējs ir tāds – saņem signālu un kļūst tramīgs. Kaut gan 20 gadu laikā var 2-3x nomainīties visi šodien pārstāvētie ražotāji un 20 gadi ir tiešām ilgs laiks, kura laikā var izzust un rasties valstis, kur nu vēl ražotājs. Kaut gan tā būtu augsta klase – nomainoties valsts iekārtai, joprojām pildīt saistības pret pircējiem.

    Ajs
    29.08.2016 08:54

    Domāju ka par LG vispār nav vērts lasīt, kur nu vēl rakstīt – šodien vairs netirgos te telefonus, bet viedos ledusskapjus gan tirgos – sviests :)

    29.08.2016 09:53
    Reply to  Ajs

    Kad tas notiks, tad arī attiecīgi rīkosimies. Pagaidām tikai ar telefoniem izmaiņas.

    Reklāma