Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie Nexus viedtālruņi varētu atnākt tikai kopā ar Android 7.1 Nougat

    Jaunākie raksti

    Tikai pirms pāris dienām Google oficiāli uzsāka piegādāt Android 7.0 Nougat operētājsistēmas gala versiju esošo Nexus viedtālruņu lietotājiem. Bet jau šobrīd tīmekļa forumus ir pārņēmusi nesaprašana par gaidīto jauno Nexus modeļu neizziņošanu kopā ar Android 7.0 Nougat.

    Jaunākās baumas norāda, ka šoreiz Google gadījusies atkāpe no plāna, tāpēc jaunie, visticamāk, HTC ražotie Nexus viedtālruņi tiks izlaisti kopā ar Android 7.1 Nougat atjauninājumu un kļūdu labojumu. Tīmekļa un viedierīču analītiķi uzskata, ka Android 7.1 Nougat kļūdu labojums gaidāms pavisam drīz.

    Reklāma

    Android Nougat uzlabos operētājsistēmas drošību, kā arī atnesīs vairākuzdevumu režīms uzlabojumus, Google Daydream, no Apple nokopētu ātru atbildes iespēju, neatverot saziņas lietotni, ērtāku ātro iestatījumu joslu u.c. Lai palielinātu Android operētājsistēmas drošību, Google jaunajai Android 7.0 Nougat operētājsistēmai iebūvēs ļaundabīgās programmatūras pārbaudi, kas darbosies startēšanās laikā. Līdz Marshmallow operētājsistēmai bija ieviesta līdzīga ielādes procesa pārbaude, tomēr tikai Marshmallow uzsāka ziņot par ļaundabīgu programmatūru tālrunī.

    Google uzsver, ka Android Nougat pārbaude startēšanās laikā būs daudz stingrāka. Ja Android Nougat atradīs kādu sistēmas kaitēkli, operētājsistēma vienkārši atteiksies startēties, tā ieies tā dēvētajā “safe mode”. Tas pats notiks, ja startēšanās laikā operētājsistēma konstatēs izmainītas sistēmas datnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.08.2016 15:59

    Cerams, ka iespēju uzlikt 3. puses firmwari pavisam neizgriezīs.

    Reklāma