Web Analytics
More
    Reklāma

    Honor 50 metrus virs zemes iepazīstina ar Honor 7 Lite un Honor 8

    Jaunākie raksti

    10. augustā kompānijas Huawei meitas uzņēmums Honor ekskluzīvā pasākumā drosmīgajiem iepazīstināja ar kompānijas jaunākajiem viedtālruņiem – Honor 7 Lite un Honor 8. Pasākums notika 50 metrus virs zemes “Dinner in the Sky” ietvaros, kas šobrīd viesojas Rīgā. Honor zīmola mērķauditorija ir sirdī jauni, dinamiski un drosmīgi viedtālruņu lietotāji.

    Iepazīšanās drosmīgajiem?

    Honor sauklis ir #forthebrave, jeb “drosmīgajiem”. Kompānija dibināta 2014.gadā un tikai divu gadu laikā sasniegusi ievērojamus rezultātus visā pasaulē – 2016.gada pirmajā pusgadā pārdoti 150 miljoni ierīču, nesot kompānijai 20 miljardu ASV dolāru ienākumus. Honor tic, ka pasaule kļūtu labāka, ja katrs no mums apzinātos savas stiprās puses, ar pilnu atdevi un drosmīgi strādātu, lai atklātu savus slēptos talantus.

    Reklāma

    “Dinner in the sky” kā Honor iepazīstināšanas pasākums netika izvēlēts nejauši. Honor tic sevis pārvarēšanai un jaunu apvāršņu atklāšanai, tāpēc pusdienošana debesis šķita ļoti piemērots koncepts zīmola iepazīstināšanai Latvijā. Pusdienojot 50 metrus virs Rīgas, iespējams baudīt ne tikai lielisku ēdienu, bet arī elpu aizraujošus skatus un emocijas, ko dāvā atrašanās lielā augstumā, atvērtā telpā.

    10.08.2016. Honor prezentācija. Dinner In the Sky. Rīga.

    Honor 7 Lite – ietilpīga baterija ilgākam darbības laikam

    Honor 7 Lite viedtālrunī iebūvēta ietilpīga 3000 mAh baterija, kas bez uzlādes ļauj piecas stundas pārlūkot tīmekli, 48 stundas klausīties mūziku vai 200 stundas pavadīt gaidīšanas režīmā. Viedtālrunis aprīkots arī ar 13 megapikseļu kameru un 16.7 miljonu pilnkrāsu izšķirtspējas (Full HD) ekrānu.

    Tālruni iebūvēts otrās paaudzes FPC rim-free pieskāriena pirkstu nospieduma lasītājs, kas piedāvā labāku darbību, precizitāti un pussekundes atbloķēšanas laiku. Lasītāja adaptīvais sensors parūpējas, jo vairāk lieto pirkstu nospieduma lasītāju, jo vairāk tālruņa advancētās tehnoloģijas par to iemācās, lai uzlabotu lasītāja darbību daļēja pirksta nospieduma lietojuma gadījumā vai slapju pirkstu lietošanas gadījumā. Izmantojot pirkstu nospiedumu lasītāju iespējams atbildēt uz telefona zvaniem, atvērt aplikācijas, uzņemt attēlus un pašbildes, kā arī kontrolēt paziņojumu joslu.

    Viedtālrunis aprīkots arī ar vairākām inovatīvām foto uzņemšanas funkcijām. Piemēram, fotogrāfiju uzņemšanai slikta apgaismojuma apstākļos, ēdiena fotogrāfiju funkcija, ilgāka laika sprīža (time-lapse) foto uzņemšana intervālos, lai vēlāk izveidotu īsu video, palēninājuma video, skaisto pašbilžu iespēja ar “miglas noņemšanas” filtru, kā arī ātrais momentuzņēmums, uzņemot foto sekunžu laikā, pat ja telefons ir bloķēts, zvaigžņu fotogrāfija, dodot iespēju uzņemt lieliskas bildes ar naksnīgajām, zvaigžņotajām debesīm, kā arī citi jaunumi.

    Honor 7 Lite ir 5.2 collu ekrāns, 2GB operatīvā un 16GB iekšējā atmiņa, ko darbina Android 6.0 Marshmallow ar EMUI 4.1 operētājsistēma. Viedtālrunis jau pieejams LMT un RD Electronics.

    Honor 8 – duāla kamera stikla korpusā

    Honor 8 oficiāli izziņots pavisam nesen. Tā atklāšana jūlija sākumā notika Ķīnā un nu viedtālrunis ticis arī līdz Latvijai.

    Tālrunis aprīkots ar 4GB operatīvo un 32GB iekšējo atmiņu. Tam iespējams pievienot Micro SD karti, palielinot atmiņu līdz pat 128GB. Tālrunim ir 5.2 collu pilnkrāsu (Full HD) ekrāns un 3000 mAH baterija.

    Telefona galvenā atšķirība no citiem flagmaņiem ir tā duālā 12 megapikseļu aizmugures kamera un stikla korpuss, kas īpaši pievilcīgs šķitīs cilvēkiem, kam nepatīk vai apnikuši metāla korpusi viedtālruņos.

    Honor 8 duālā kamera fotogrāfijās noķer vairāk gaismas, palielinot foto kvalitāti, izceļot krāsas un padarot izteiktākas fotogrāfijās redzamās detaļas. Kamerās pieejamas plašās diafragmas lēcas no F0.95 līdz F16 un foto uzņemšanas laikā vai jau gatavai bildei iespējams mainīt fokusu. Tālruņa melnbaltā kamera rūpējas par izteiktām detaļām, kamēr RGB kamera – par krāsām. Honor 8 esošais foto algoritms parūpējas, lai gala rezultātā būtu redzams labākais, ko sniedz divu kameru sistēma. Tālrunī pieejams arī manuālās fotogrāfēšanas režīms, ļaujot lietotājam pašam regulēt iestatījumus.

    Viedtālrunī izmantota arī 3D pirkstu nospieduma lasīšanas tehnoloģija, kas ļauj viedtālruni atbloķēt pussekundes laikā. Pirkstu nospieduma lasīšana notiek četros līmeņos, samazinot iespējamību, ka īpašnieks neatbloķē tālruni ar pirmo reizi līdz 1% gadījumu. Tālruni iespējams atbloķēt pat tad, ja sensoram pieliktais pirksts ir slapjš.

    Atsevišķi jāizceļ arī tālruņa pilnkrāsu ekrāns. Dinamiskas pikseļu pielāgošanās rezultāta tiek novērsts traucējošais atspīdums dažādu apgaismojumu apstākļos. Tiek filtrēts arī zilās gaismas daudzums ekrānā, lai samazinātu acu piepūli, skatoties ekrānā.

    Tālruņa ražošanā izmantoti ilgtspējīgi un videi draudzīgi materiāli, kas atbilst RoHS un REACHES vadlīnijām.

    Tālrunis Latvijā būs pieejams augusta beigās. Jāpiemin, ka Honor 8 būs pieejami Huawei VIP viedtālruņu pakalpojumi – bezmaksas ekrāna maiņa 3 mēnešu laikā pēc iekārtas iegādes, ja tālruņa ekrāns saplīstu. Lai saņemtu VIP pakalpojumu sniegtās iespējas, nepieciešams reģistrēties Huawei HiCare lietotnē, kas sniedz profesionālu klientu atbalstu arī  Huawei ierīcēm.

    Honor ir tehnoloģiju kompānijas Huawei e-zīmols, kas kļuvis par pasaules līderi savā jomā. Honor mērķauditorija ir digitālā paaudze – cilvēki, kas dzīvo internetā, pavadot vairāk nekā trešdaļu sava laika sociālajos medijos, iepērkoties tiešsaistē, mācoties vai vienkārši komunicējot interneta vidē. Honor klienti ir sirdī jauni un dinamiski cilvēki, kurus dzīvē virza aizraušanās. 2014.gadā tika pārdoti vairāk nekā 20 miljoni Honor viedtālruņu, ienesot 2.4 miljardu ASV dolāru peļņu. 2015.gads tika noslēgts ar 6 miljardu ASV dolāru peļņu. Honor agresīvā mārketinga stratēģija ļāvusi zīmolam īsā laikā iekarot 74 viedtālruņu tirgus visā pasaulē, nokļūstot pārdotāko zīmolu topos lielākajā daļā Eiropas valstu, kurā tiek tirgoti Honor viedtālruņi. Honor ierīcēm raksturīga labākā savienojamība, ilgs baterijas darbības laiks un augsta kvalitāte. Honor radies, lai nodrošinātu tehnoloģiju inovācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raitis
    11.08.2016 09:54

    Manam sīcim ir viens no Honor, neatceros kurš… laba bača, smuks un pats galvenais – lēts…
    nav dusma, ja tādu sasit.

    Reklāma