Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Pix ir iPhone lietotne ērtākai cilvēku fotogrāfiju iegūšanai

    Jaunākie raksti

    Microsoft ir izlaidis jaunu kameras lietotni, kas speciāli paredzēta cilvēku fotografēšanai. Microsoft Pix lietotne ir pieejama iPhone un iPad īpašniekiem bez maksas, bet Android versija vēl ir izstrādes stadijā.

    Microsoft Pix lietotne visu laiku veic fotografēšanu, pēcāk lietotne izvērtē uzņemtos kadrus no 10 kadriem pirms un 10 kadriem pēc slēdža pogas nospiešanas. Microsoft Pix lietotne ņem vērā attēla asumu, ekspozīciju, cilvēku sejas izteiksmes. Lietotājam tiek pēc tam piedāvātas trīs labākās fotogrāfijas.

    Reklāma

    Microsoft Pix var pārvērst vairākas uzņemtās fotogrāfijas kustīgā Live Image attēlā, bet tas notiek tikai tad, ja lietotne uzskata, ka būs redzama interesanta cilvēku kustība. Tāpat tiek piedāvāta attēla stabilizācija tā dēvēto time-lapse filmiņu uzņemšanas laikā.

    Microsoft par visu šo skaistumu vēlas pretī saņemt anonīmus lietotāja datus. Dati tiek vākti par attēliem, ko lietotājs izvēlas paturēt vai dzēst. Tādējādi Microsoft sola laika gaitā uzlabot lietotnes darbību un automātiskos attēlu izvēles algoritmus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    khe
    29.07.2016 17:29

    Ir ok. Windoes telefoniem nav pieejama aplikācija :D

    x
    29.07.2016 19:20
    Reply to  khe

    Tiem jau no laika gala pieejama Lumia camera, nu tagad arī pārējiem būs kas labāks :))

    Reklāma