Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Auto nonāk trīs ļoti dažādās mašīnās – Lada, Koenigsegg un Borgward

    Jaunākie raksti

    Labas ziņas Beverlihilsas, Krievijas un 1955. gada iedzīvotājiem – Android Auto izklaides un informācijas sistēma ir nonākusi trīs pavisam dažādu autoražotāju Lada, Koenigsegg un Borgward mašīnu modeļos.

    Interesanti, ka Lada ir lielākais auto ražotājs no minētās trijotnes. Lada zīmols pieder AvtoVAZ, un tas ir Krievijā pazīstams, bet ne iecienīts auto ražotājs. Pagaidām nav zināms, kuros no trim Lada modeļos Android Auto būs pieejams.

    Reklāma

    Lada Kalina

    Koenigsegg ir civilizētai pasaulei zināmāks zviedru automašīnu zīmols, kas ražo dārgus un ļoti dārgus superauto. Visticamāk, Koenigsegg mašīnas būs pazīstamas no autosacīkšu spēlēm un raidījuma TopGear. Wikipedia vēsta, ka Koenigsegg kopā kopš 2002. gada ir saražojis vai plāno saražot ap 200 automašīnu. Un kāpēc lai Hyundai būtu Android Auto, bet 3 000 000 dolāru Koenigsegg Agera S modelim nebūtu modernas izklaides sistēmas?

    Koenigsegg Agera S
    Koenigsegg Agera S

    Dīvainākais Android Auto jaunpienācējs ir Borgward. Uzņēmums darbojās no 1929. līdz 1961. gadam, šobrīd Borgward bijušā īpašnieka mazdēls vēlas autoražotāja zīmolu atdzīvināt ar stārtapa tipa uzņēmuma palīdzību. Borgward ir izziņojis trīs modeļus, tomēr pastāv bažas, ka neviens no tiem nenonāks ražošanā.

    Borgward
    Borgward BX7 koncepts
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma