Web Analytics
More
    Reklāma

    Taxify piedāvā braucienus ar Lamborghini

    Jaunākie raksti

    Piektdien 15. jūlijā piedzīvojumu dāvanu veikals Dāvanu serviss kopā ar Taxify aplikāciju  piedāvās saviem klientiem izjust neaizmirstamu adrenalīna un emociju devu, izbraucot pa Rīgas centru un tā apkārtni, ar ekskluzīvo Lamborghini Gallardo, nemaksājot ne centa.  Izmantot šo iespēju varēs laika posmā no 12:00 – 20:00, meklējot Lamborghini savā Taxify aplikācijā.

    Lamborghini Gallardo parametri:

    Reklāma

    • Maksimālais ātrums: 325 km / h;
    • Paātrinājums: līdz 100 km / h 3.7 s;.
    • Dzinēja tilpums: 5,204 cc;
    • Dzinēja jauda: 560 zs, 5.0 V10;
    • Motora griezes moments: 540 Nm.

    Dāvanu serviss saviem klientiem piedāvā unikālas piedzīvojumu dāvanu kartes ikvienai gaumei, sākot no mierīga un relaksējoša SPA rituāla līdz emociju un adrenalīna pilnam braucienam ar Ferrari un Lamborghini.  Dāvanu serviss ir padomājis, lai dāvanu saņēmējs savu un savu draugu ikdienu padara krāsaināku, zināšanu bagātāku un pilnu ar skaistiem un neaizmirstamie mirkļiem.

    Taxify aplikācija dod iespēju saviem klientiem ērti un viegli pasūtīt sev izdevīgāko taksometru. Šī gada aprīļa beigās Taxify  saviem klientiem piedāvāja iespēju braukt bezmaksas ar Tesla Model S automašīnu un, sadarbojoties ar Dāvanu serviss, šonedēļ iepriecinās savus klientus, un piedāvās  izbraukt ar Lamborghini Gallardo pa Rīgas centru un tuvāko apkārtni.

    Dāvanu serviss piedāvā iespēju visiem auto mīļiem dzīvē redzēt un izbraukt ar  Lamborghini jau 16. un 17. jūlijā pie TK Spice, un piepildīt vasaru ar patīkamu adrenalīna devu.

    Dāvanu serviss komanda iesaka izmēģināt šo brīnišķīgo iespēju un iegūt elpu aizraujošu pieredzi, braucot ar ekskluzīvo Superauto – Lamborghini Gallardo!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    13.07.2016 14:28

    elpu aizraujoša pieredze – piektdien piecos braukt pāri saliniekam ar Gallardo! Maksimālais ātrums – 5 km/h, uzrāviens līdz 100 km/h – aizliegts CSN un neiespējams sēžot korķī!

    x
    13.07.2016 14:52
    Reply to  digitalk

    ja būs pavairāk gribētāju, nāksies apmierināties ar selfiju blakussēdētāja krēslā….ja paveiksies – pie stūres, ar miglainu fonu lai neredz ka stāvošā :)

    digitalk
    14.07.2016 14:44
    Reply to  x

    pag, pag. tas taču ir takšu serviss, sēdēsi blakus šoferītim, kurš tad tevi laidīs pie stūres :)

    Artūrs Trubačs
    13.07.2016 19:33

    Taxify brings Lamborghini to Riga this Friday. Order it from the app to get a FREE RIDE in the supercar! ?
    SHARE and LIKE the post and we will pick 1 lucky winner, who will get a free ride with Lamborghini from Dāvanu Serviss. ?

    Kaspars
    14.07.2016 09:52

    Nopietni??!
    Publisks fuj tad par tādu relīzi!!

    Reklāma