Web Analytics
More
    Reklāma

    Visi Slack izmantotāji iegūst balss zvanu iespējas

    Jaunākie raksti

    Biznesa lietotāju un projektu dalībnieku saziņas lietotne Slack ir beidzot ieguvusi balss zvanu iespējas, lai tā spētu konkurēt ar citām līdzīgām lietotnēm, piemēram, Hipchat, Skype un WhatsApp. Iepriekš balss zvanu iespēja tika vairākus mēnešus testēta Slack lietotnes beta versijā.

    Sazvanīšanās divu lietotāju starpā ir pieejama visiem Slack izmantotājiem, kamēr konferences zvanu veikšana tiek piedāvāta tikai maksājošiem klientiem. Balss zvani ir pieejami gan Android, gan arī iOS lietotnes versijas izmantotājiem.

    Reklāma

    Slack ir visai populārs saziņas rīks maziem un arī lielākiem uzņēmumiem. Slack stiprās puses ir servisa pieejamība gan no datoriem, gan mobilajām ierīcēm, vienkārša lietošana un plašas dažādu citu servisu integrācijas iespējas. Šobrīd ik dienas Slack izmanto vairāk nekā 2 miljoni lietotāji no kuriem vairāk par pusmiljonu ir maksājoši. Katrs Slack lietotājs šajā servisā darba dienā pavada vidēji 140 minūtes. Lai pilnveidotu savu izstrādātāju komūnu, Slack pagājušā gada nogalē izziņoja 80 miljonu ASV dolāru fondu labāko izstrādātāju atbalstam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma