Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung vilina spēļu un virtuālās realitātes lietotņu izstrādātājus

    Jaunākie raksti

    Samsung jau iepriekš ir sadarbojies ar izstrādātājiem, lai tikai saviem viedtālruņiem piedāvātu ekskluzīvu saturu. Šobrīd Samsung gatavojas būtiski paplašināt “Made for Samsung” programmu, piesaistot viedtālruņu un arī virtuālās realitātes Gear VR spēļu izstrādātājus.

    Samsung negrasās piesaistīt izstrādātājus ar naudas balvām, to vietā Samsung sola bezmaksas mārketinga un dažādas reklāmas akcijas, kā arī tiks nodrošināta padziļināta statistika no lietotņu veikala un tehnoloģijas programmatūras testēšanai, izmēģināšanai. No savas puses Samsung prasīs, lai lietotnes ir ekskluzīvi pieejama tikai Samsung uzturētajos lietotņu veikalos noteiktu laika sprīdi.

    Reklāma

    Vislielākās cerības tiek liktas uz Samsung Gear VR virtuālās realitātes brillēm pieejamā satura papildināšanu. Gear VR lietotņu izveidotāji no Samsung iegūs iespēju reklamēt arī citas savas viedierīču lietotnes. Samsung Gear VR virtuālās realitātes brilles ir uzskatāmas par ekskluzīvu Note 4 aksesuāru. Gear VR ir perifērijas ierīce, kurai bez Note 4 nav nekāda pielietojuma, jo milzīgais viedtālrunis tiek izmantots ekrāna vietā, to fiziski ievietojot brillēs.

    Gear VR virtuālās realitātes brilles ir saņēmušas fiziskas kontroles iespējas – tām ir skārienjūtīga virsma briļļu sānā, kā arī pogas “uz priekšu” un “atpakaļ”. Gear VR virtuālās realitātes brilles nevar iztikt arī bez kompasa un žiroskopa. Tuvuma sensors nosaka vai Gear VR ir uzlikts uz galvas, lai rādīto saturu būtu iespējams automātiski apturēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma