Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry viedtālruņi esot ļoti tuvu peļņai

    Jaunākie raksti

    BlackBerry rīkotājdirektors Džons Čens (John Chen) pagājušā gada nogalē optimistiski paziņoja, ka uzņēmums ir uz pareizā ceļa. Viņš atklāja, ka BlackBerry spējis pārdot 700 000 viedierīču, kaut arī tika plānots ceturkšņa laikā pārdot 900 000 BlackBerry. Zināms, ka BlackBerry Priv izstrādes izmaksas ir daudz zemākas par ierindas BlackBerry viedtālruni, jo nenākas pašiem strādāt pie operētājsistēmas izveides un uzturēšanas, kas ļauj vairāk nopelnīt.

    Google Play Store var izzināt aptuvenus BlackBerry Priv modeļa pārdošanas apjomus, jo Google lietotņu veikals uzrāda lietotnes uzstādīšanas apjomus. Vairākas BlackBerry modelim paredzētas lietotnes uzstādītas 100 000 līdz 500 000 reizes. Šāds pārdoto BlackBerry Priv viedtālruņu skaits noteikti neglābs uzņēmumu.

    Reklāma

    Džons Čens šobrīd uzsver, ka BlackBerry ir ļoti tuvu, lai no viedtālruņu pārdošanas atsāktu gūt peļņu. Tāpat norādīts, ka arī turpmāk BlackBerry paļausies uz savas unikālās klaviatūras izvietošanu viedtālruņos, tomēr tos visus darbinās Android. BlackBerry Priv viedtālrunis ir pagaidām pirmais un vienīgais ražotāja Android modelis, tomēr tas ir spējis nokaut BlackBerry 10 operētājsistēmu aplam īsā laikā. Vēl pirms pāris mēnešiem BlackBerry svārstījās un skaidri neaprakstīja ne BlackBerry 10 operētājsistēmas nākotni, bet jau tagad zināms, ka BB 10 OS ir pagātne. BlackBerry pāreja uz Android ir tikai loģiska, jo Android piedāvā plašu lietotņu klāstu, kā arī BlackBerry jau gadiem piedāvā savas drošās lietotnes Android operētājsistēmas viedierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    03.05.2016 10:28

    Malači, vismaz ko savādāku ražo!

    LOOK
    03.05.2016 13:00
    Reply to  KKTK

    Bet vienalga ož pēc agonijas.

    Reklāma